Wouldn't it be good if we could be together


Kaipaan niin takaisin lämpöön. Uuden vuoden vietin Espanjassa, Alicantessa parhaan ystäväni luona. Ensimmäinen ulkomaanmatka, ensimmäinen kerta lentokentällä ja lentokoneessa. Kaikin puolin ihana kokemus ja kaipuu takaisin on suuri, mutta pian sekin helpottaa.

Niin paljon on taas ehtinyt tapahtua, etten oikein osaa uskoa siihen itsekkään. Tää vuosi on ollut jo tähän mennessä aivan mahtava ja uskon että tämä vuosi tuo paljon tullessaan. Ensinnäkin muutaman viikon päästä valmistun ja samana päivänä pääsee juhlimaan valmistumista Waterlandiin ja sitten juhlitaan sukulaisten kesken. Pian tämän jälkeen olenkin taas Espanjan lämmössä parhaan ystäväni seurassa. Espanjassa vietän jonkun aikaa ja mahdollisesti pääsen taas uudelleen neulan alle ottamaan uutta tatuointia. Viime reissultakin jäi matkamuistoksi yksi ja siitä alkaakin tulla tapa, että jokaista matkaa kohden yksi tatuointi.

Matkailu ei suinkaan lopu tähän vaan kesäkuun alkuun on varattuna myös matka Berliiniin. Tätä matkaa odotan myös innolla, sillä haaveena olisi joku päivä vielä muuttaa sinne. Saksa on kiehtonut aina jollain tapaa, enkä osaa edes selittää miksi. Kesän lopulla olisi vielä tarkoituksena pyörähtää mahdollisesti Amsterdamissa ja vuoden lopussa takaisin Espanjaan. Tiedä sitten mitä siinä välissä vielä ehtii tapahtua ja minne päätyy. 

Olen oikeastaan todella positiivinen tämän vuoden tai oikeastaan koko oman tulevaisuuteni kannalta. Saan vihdoin aikaiseksi toteuttaa niitä asioita joita elämältäni oikeasti haluan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti