It's like you're chosing to ignore me when I'm at my worst


Viellä hetki sitten musta tuntui, että kaikki on mahdotonta ja kaatumassa niskaan. Olin jäänyt paikoilleni, enkä tiennyt kuinka siirtyä eteenpäin. Kauan olin ollut samassa pisteessä ja jahdannut samoja asioita, kunnes lopulta tajusin kuinka tyhmä olenkaan ollut. Viimeinkin osasin päästää irti ja siirtyä elämässäni eteenpäin. Löysin itsestäni ja kaikesta ympärilläni olevasta uusia puolia ja nyt tuntuu kuin olisin vapautunut kahleista. Voin viimein taas nauttia elämästä.

En aio tuhlata enää elämääni menneiden pohtimiseen tai takertua asioihin, jotka ovat saavuttamattomissa, vain päässäni olevia harhakuvitelmia. Aion ottaa uudet hasteet vastaan ja toteuttaa itseäni, elää juuri niinkuin minä haluan, enkä niinkuin toiset olettavat minun elävän. Luultavasti mietin vuoden päästä, että mitä helvettiä ajattelin näinä hetkinä ja kuinka olisin voinut tehdä nämä ja tulevat valintani toisin, mutta toisaalta miksi alkaisin katua jotain elämässäni mitä olen sillä hetkellä halunnut. Ei minulla ole aikaa jäädä katumaan valintojani, etenkään jos olen tyytyväinen tähän hetkeen... Ilman kaikkia typeriä ja vähemmän typeriä valintojani, en olisi nyt tässä. Siispä täysillä eteenpäin kohti uusia pettymyksiä! hahaha, ei nyt sentään.

10 kommenttia:

 1. Olet niin taitava kirjoittamaan! Aivan ihana teksti!:( ja aivan oikeassa olet, ei sitä menneisyyttä kannata jäädä miettimään, siitä tulee vain surulliseksi. Kannatta siis elää nyt ja täysillä ilman katumisia!:-)
  Ja olet ihan älykaunis!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja joo surulliseks tulee ku miettii, mut on siel hyviäki asioit mitä voi joskus miettii :)

   Poista
 2. Sini sabotage tulee mieleen :D

  VastaaPoista
 3. Helposti huomaa ajattelevansa, ettei tahdo alistua yhteiskunnan, toisten ihmisten, vallitsevien normien tms. mukaiseen käytökseen mutta silti huomaa toistavansa samaa käytöstä päivästä toiseen tai kokee jatkuvaa ahdistusta siitä, ettei tee asioita "kuten ne tulisi tehdä". Samaistun ajatuksiisi, irti päästäminen on todella vaikeaa, välillä siinä onnistuu mutta välillä kahleet vanigtsevat jälleen. Voi kunpa löytäisi tasapainon. Menneisyyteen on liian helppo jäädä roikkumaan, on helppo sanoa että päästä irti mutta miten estää ajatusten palaaminen menneisiin. Eihän niitä itsekään jaksaisi vatvoa mutta väistämättäkin ne palaavat silloin tällöin mieleen. Kai sitä pitäisi osata vaan hallita ajatuksiaan niin hyvin ja pitää ne tässä hetkessä, positiivisissa ajatuksissa ja tulevaisuudessa. Ohhops mikä romaani! Ps. Olet kaunis ja persoonallinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et joku voi samstuu joihinki teksteihini tai ylipäätään tunteisiin ja asioihin joita käyn ite läpi :) Ja oot ihan oikeessa... Ja kiitos :)♥

   Poista
 4. Oon käyny aikalailla samaa läpi ! Vaikka kylläkin jo muutama vuosi sitten. Kirjotat tosi hyvin tosta asiasta! On kiva lukea välillä tämmösiä "syvällisempiä" postauksia koska näitä kuitenkin aika harvoin on! Keep going ! :) ♥ Ja sulla on muutenkin tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 5. miten saat aseteltua noi 'facebook' 'instagram' yms sosiaaliset mediat tuolla tavalla sivuun ja niiden välille tulee vaan toi viiva ( l )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ulkoasu - lisää html ja sit siihe vaa hmtl koodil linkit jokaise haluamaas paikkaan ja väleihin teet vaa sit ton viivan |

   Poista