Don't try to wake me in the morning cause I will be gone

  
Yön pikkutunneilla istun ikkunanreunalla katsellen kuinka tyhjää kaikkialla on. Puiden oksien kahina rikkoo hiljaisuuden ja hiukset heiluu tuulen mukana. Aina öisin haluisin vain lähteä kävelemään siinä kaikessa hiljaisuudes tyhjille kaduille ja antaa ajatusen tulla ja mennä miten haluaa, nauttia siitä hetkestä ja niistä mulle viellä tuntemattomista teistä.


Tänään pyöräilin läheisen lammen rantaan ja kaikessa hiljaisuudessa puhaltelin saippuakuplia. Mietin miksi kaikilla on aina kiire, miksei kaikki voisi vain hetkeksi seisahtaa paikoilleen ja unohtaa kaiken pahan. Tuntuu että nykyään kaikki ovat kamalan stressin ja kiireen vallassa, eikä kukaan ehdi katsoa ympärilleen.

Siinä rannalla istuessani alkoi hämärtyä ja sadepisarat poksauttelivat saippuakuplia toinen toisensa jälkeen. Muut ihmiset kiristivät tahtiaan ja pyrkivät sateen suojaan, mutta itse en pitänyt minkäänlaista kiirettä. Tätä olin odottanut kauan. Vihdoin voin istua vihreällä nurmikolla shortsit jalassa, tuntea sadepisaroiden valuvan pitkin ihoani, kuulla veden kohinan ja tuntea itseni vapaaksi. Eikä kukaan tai mikään voi nyt viedä tätä vapautta minulta enää pois.


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos :) vois alkaa nyt oikeesti postailla useemmin niin sais näit kuvailujuttujaki tänne :D

   Poista
 2. wow you've got an awesome face! I love your white blonde hair, been trying to get that for agges :(

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis oot!! Lisää kuvia pliis...

  VastaaPoista
 4. Olet todella rohkea tyttö! Toteutat omaa ajatustasi niinkuin parhaaksi näet. Tsemppiä!!! Mahdollisimman paljon vaan kuvia "uudesta" naamasta. Sillä ne muutki tottuu näkemäänsä. Olet seksikäs;)<3

  VastaaPoista
 5. ketkä o su mielest kuumimmat suomalaiset julkkis miehet ja naiset? ;> saa sanoo nii mont ku haluu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm nyt pistit pahan :DD
   miehistä ehkä Jonne Aaron... ja naisista.. ei mulle tuu yhtää ketää kuumaa tai edes hyvän näköst suomalaisjulkkist mielee :D

   Poista
 6. sun blogi on tosi inspiroiva ja sitä on kiva lukea (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiito :) ihanaa kun viel lukijoita löytyy, täytyy ottaa itteään niskasta kii ja alkaa kirjotella enemmän :)

   Poista
 7. Todella kiva ja erilainen kirjoitustyyli, mahtavaa vaihtelua siihen vakituiseen: minä tein minä olin.. :) TämänKIN uvuoksi liityin lukijaksi ja jään seurailemaan. :)

  http://bulletproof-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jotkut arvostaa vähän erilaistakin tyyliä kirjoittaa :)

   Poista