We have a badass over here

Melkein neljän kuukauden tauko ja aivan olemattomin perustein. Halusin viettää pienen kesäloman, miettimättä blogia, koulua tai mitään muutakaan. Annoin vaan mennä. Kuitenkin blogin tauko venyi ja venyi, sillä joka kerta kun avasin bloggerin niin ahdistuksen määrä kasvoi sietämättömäksi. Nyt kuitenkin päätin palalata kirjoittamaan säännollisesti.

Kesä meni liian nopeasti ohi, minusta jopa tuntuu ettei kesää olisi ollut ollenkaan. Kylmä, vettä satoi, mikään ei ollut niinkuin toivoin. Kesällä kaikki tuntui jotenkin turhalle. Odotin kesää liikaa ja tavallaan elin sen ohi vain odottaen. Tuona aikana kuitenkin ehti tapahtua kaikkea mm. pikkuveljen ja pikkuserkun konfirmaation, omat synttärit, tupareita, useita tapahtumia... Muutamia kuvia kun kävimme Linnanmäellä ja korkeasaaressa.


Neljän kuukauden aikana onnistuin myös vaihtamaan hiusväriä turkoosi-violetistä täysin blondiksi. Tarkoitukseni oli värjätä hiukseni taas jollai pastellin sävyllä. Onnistuin kuitenkin yhdellä silver blondella saamaan pehkostani täysin vaalean, ilman keltaisuutta ensimmäisen kerran elämässäni joten tähän se sitten jäi. Motivaatio kirjoittamiseen on kutakuinkin kadonnut olemattomien tpahtumien vuoksi. Oikeastaan ei tapahdu juurikaan mitään mistä voisin tai haluisin teille kertoa. Nyt olen palannut tylsään arkeen mikä sisältää koulua, koulua ja viikonloppuisin clubitusta. Ja mikä mahtavinta, aion jättää joka viikonloppuisen clubituksen vähemmälle sillä nykyään joka paikkaan jo sisäänpääsy on aivan sairasta kiskurointia.

Jotkin varmaan ajattelee, että alkoholin käyttöni on paisunut kun juoksen joka viikonloppu missä sattuu... Kuitenkin olen ollut puoli vuotta täysin alkoholittomana, sillä toukokuisen kolarin jälkeen maksaparka ei enää kestä alkoholia, tuskin enää ikinä. Tipaton elämä on ihan jees. Elämäni tulee kokemaan muitakin radikaleja muutoksia luultvasti pian, jos vain muutama asia onnistuu toivotuin tavoin. Todella toivon että asiat hoituu ja muutos saadaan aikaan, vaikkkin pieniä ristiriitaisia ajatuksia onkin ja haihein mielin joudun tämän tekemään jos teen. Kuitenkaan en kerro enempää muutoksesta, ennen kuin kaikki on varmaa. Ongelmat ei muutoksen myötä katoa, vaan kannan ne mukanani minne sitten meninkin.

Seuratkaa ihmiset mua myös instagramissa (batmanfeelsnothing), jota päivittelen useasti. Myös twitterissä ja tumblrissa.

2 kommenttia: