Girls night out


Jersey shorea, tyttöjen juttuja ja puolitoista kiloa vesimelonia. Siitä on mun tiistai ilta Jennan kanssa tehty. Kuullostaa ehkä tylsältä, mutta on kaikkea muuta kuin tylsää. Parempaa seuraa saa etsiä, mutta koskaan ette vastaavaa löydä.

Hopeashampoo vai hopea hiusväri? Otanko riskin ja saan mummonharmaat hiukse vaik trkoituksena olisi saada vin pieni hopean sävy hiuksiin. Vai ostanko ylihinnoitellun hopeashampoon jonka teho on miltei olematon ja saa läträtä sen kanssa joka päivä. En osaa päättää, mutta haluan tuloksia.

Huomenna tai torstaina palaan helsinkiin ja suunnitelmia Paavo Pesusienen katsomisesta vesimelonin syöntiin saakka. Jay Lumen houkuttelisi launtaina, mutta lompakko huutaa tyhjyyttään, enkä edes ole varma millä pääsen kotiin. Ehkä kaikki hoituu aikanaa. Toivon mukaan loppu lomastani tulee mukava.

3 kommenttia:

 1. Hei se hopeeshampoo on keltaisuuden taittamiseen hiuksesta pois, ei siihen hopeen sävyn tuomiseen hiukseen.. :) t. 2. vuoden paka opiskelija. Suosittelisin suoraväriä, kysy kampaamosta kunnollisia tuotteita, kaupassa ne on ehkä ei niinkään luotettavia lopputuloksen kannalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kirjoitin ehkä vähän väärin ton mitä meinasin. :D oon värjänny tol silver blondella hiuksia ja just haluun keltasuuden pois :DD

   Poista
 2. Lorealin eräs hopeashampoo oli tosi tehokas :D Ja jos tuntuu, ettei hopeashampoo vie tarpeeks sitä keltasuutta kerralla niin kannattaa sen hopeashampoon vaikutusaikaa pidentää :D Itse jopa tällä keinolla sain harmahtavat hiukset D: (vaikutusaika siis ei myöskään kannata olla liian pitkä :D) Mut ajan saatossa tuli siis platina blondit, kun käytin hopeashampoota n. kerran viikossa ja pidemmällä vaikutusajalla.

  VastaaPoista