The Versatile Blogger Award

Kiitos Katriina Janetelle haasteesta! ♥

The Rules/Säännöt

1. Nominate 15 fellow bloggers / Nimeä 15 bloggaajaa.

2. Inform the bloggers of their nominations / Ilmoita heidän nimeemisistään heidän blogissaan.

3. Share 7 random facts about yourself / Jaa 7 faktaa itsestäsi.

4. Thank the blogger who nominated you / Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut.

5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post / Lisää Versatile Blogger Award kuva blogipostaukseen.

Tän laitan eteenpäin seuraaville; Karo, Iina, Vilma, Siiri, Axsi, Kitte, Vilu, Karo, Tiina, Pihla, Oona, Jenna, Noora Emilia, Axel, Mimmi ja Nukke.

FAKTOJA MINUSTA:

 •   Ihannoin laihuutta ja se aiheuttaa erinäisiä ongelmia itselleni. Tahtoisin olla laihempi, vaikka tiedän ettei se ole terveellistä eikä enää normaalia. Kuitenkin laihuuden ihannoiminen saa minut välillä rajoittamaan syömistäni ja määrittämään tiukat elämäntavat.
 • Harrastan eri tanssilajeja. Olen harrastanut mm. street, show, hiphop, lattari ja tankotanssia, joista tällä hetkellä on ollut taukoa. Kuitenkin syksyllä jatkan tankotanssia ja lattareita.
 • Ajattelen liikaa ja vedän perättömiä johtopäätöksiä liikaa, lähinnä entisten elämänkokemusten perusteella. Ajattelen asioita liian kauan, jolloin alan suistua asian oikeilta kannoilta ja kuvittelen asiat oman mieleni mukaan. Johtopäätöksine tekeminen taas tuottaa ongelmaa joissakin tapauksissa, kun oletan asioita ilman todisteita ja selvittämistä, jolloin saatan mököttää turhaan joistakin asioista.
 • Tunteileva mössöpää. Tunteet pinnassa aina, jopa salkkareita katsoessa, joka sitten kertookin varmaan kaiken.
 • Pelkään paljon kaikkea mm. ukkosta, neuloja/piikkejä, hämähäkkejä, vettä jne. Vähän väliä saa olla pelkäämässä ja helposti pyörtyilen paniikissa, joten... not good.
 • Lävistykset ja tatuoinnit on lähel sydäntä. Tällä hetkellä mulla on solisluiden alla leopardi kuvioiset tähtitatuoinnit ja lisää leimaa tulossa lähiaikoina. Lävistyksiä on tällä hetkellä; molemmissa poskissa, korvissa venytykse 20mm ja 18mm, 2x normikorvis, industrial, 2x napa, helix, snake bites, kieli, smiley ja bridge. Pois oon ottanu angel bites ja septumin. Tulossa ehkä viellä nännilävärit jos uskallan.
 • Rakastan kaikkiä hömmpäsarjoja ja teinidraama-sarjoja. Lempisarjoi mm. Skins, Gossip Girl, Pretty Little Liars, O.C., Salkkarit...

9 kommenttia:

 1. thäänks mään! voisin tän ehkä tehäkki joku kaunis päivä vaik johan näit tälläsii on lähiaikoin tullu ovist ja ikkuinoist. mut eniveis siistit faktat sul. c: ja kiitos sun muistinki nyt et pitää kattoo huomisen salkkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi eipä mitään!:) ja joo noita tuntuu tulevan kaikkialt :DD ja kiitos :> ja salkkarit on MUST! älä unohda tai tuleee murinatäti!

   Poista
 2. kiiiiitti! C:
  sitku jaksais viel tehä näit haasteit joku päivä:D

  VastaaPoista
 3. Ehkä mä joku päivä tän tehdä jaksan !
  Miten muuten tykkäät lävistyksistä ku nekin tehdään neulalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huudan ja kiljun ja nauran hysteerisenä lävitettävänä kunnes pyörryn XD

   Poista
 4. pelkäät neuloi ja sul on kaikki noi lävistykset ja tatuoinnit? hmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllä pelkään ja kyllä on lävistyksiä.... sä et oo nähny minkälainen paniikki lävistys vaihees tulee tai ku pyörryn siin tilantees :DD

   Poista
 5. hei saisinko lukea tuota sun toista blogias?

  annikas@live.fi

  VastaaPoista