Nothing to say

Sukulaisia, baareilua, synttäreitä ja sairas ikävä. En missään vaiheessa olis uskonu että jossain vaiheessa mulla on näinkin kova ikävä jotain henkilöä, mutta tässä sitä sit ollaan. Viellä pari päivää ja suuntaan taas kohti Nurmijärveä ja viimeisiin työkoulutuksiin, joiden takia keskeytän luultavimmin koulun väliaikaisesti ja aloitan työt parin viikon päästä. Aikaa ei ole ollut oikein kirjoitella Savonlinnassa ollessa ja siitä syystä tässä teile uusi lauluvideo korvauksena harvoista postauksista. Palaan paremmin kirjoittamaan kuvien kanssa loppu viikosta.

8 kommenttia:

 1. Mikset mee mihinkää laulukilpailuihin ku sul on noi hyvä ääni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en haluu laulukilpailuihin koska niistä saa yleensä sen jonku leimas esim idols... jos haluun laulaa tai edistyy laulajana ni teen sen ominkeinoin ja kartan kaikkia kilpailuita tai joissa on mahdollisuus että just sen oman musiikin merkitys katoaa koska esim jotku levy-yhtiöt haluu päättää just sen mitä laulaa :///

   mut kiitos :)

   Poista
 2. ihania nää lauluvideot! :--) tykkään siu äänestä!

  VastaaPoista
 3. ei sun ääntäs ees kuulu ku vähä taustalla, accapellaversiosta saiski ehkä tolkkuu et osaakko laulaa vaiko et.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvin muut on sen kuullu, kuullokkeil kuuluu paremmin. mut voin mä toisenkilaisen version jossai vaihees laittaa ni sit kuulee varmasti.

   Poista
 4. En edes osaa sanoin kuvailla sua, aivan upea ääni ja muutenkin oot ainakin tän blogin perusteella ihanan symppis ! Löysin sun blogin tossa joku aika sitten ja selailin lueskelin miten ikinä sanonkaan sun joka postauksen läpi. Tee ihmeessä lisää lauluvideoita kun kerran ainakin osaat laulaa.

  http://jennideardiary.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) sä piristit tosi paljon mun iltaa:)<3 hyvä että tykkäät ja kyl noit videoit varmaa tulee viel enemmän :)

   Poista