Don't give up just yet


Unirytmin katoaminen kokonaan. Illalla kahdeksalta heärttyäni juoksen puoli unessa kauppaan ja huomaan unohtaneeni sukat ja laittaneeni crocksit jalkaan. Varma varpaiden jäätyminen. Limua, kanavuokaa ja hetken mielijohteesta kynityt hiukset. Tällä hetkellä mun täytyis olla jo nukkumassa muttei unta näy viellä moneen tuntiin. Herätys seitsämältä ja kohti linnanmäkeä. Niin syvältä kuin se vain onkin niin joudun kai menemään samoilla silmillä työkoulutukseen ja sieltä Paddin kanssa leffaan ja meille tekemään suklaakakkua. Mutta huomisesta toivon mukaan tulee hyvä päivä

4 kommenttia:

 1. pakko tulla kysyy mut sattuks ottaa poskiin nuo?:o ku oon miettiny niit mut hei ihana sun blogin ulkoasu!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei itse tekeminen sattunu niinkään mut se parantuminen oli tuskaa kun ei pystyny syömää ja särki kamalasti :( ja kiitos :)

   Poista
 2. ööö.......

  miks tollanen nimi siis en vaa ymmärrä sry mun mielipide et elä ota tosissas ja muute oisit nätti jos sul ei ois noin paljo lävistyksii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman mielipiteen saa aina sanoo, arvostan sitä et uskaltaa sanoa sen :) mut siis minkä nimi? Bloginko? Se tuli vaan jostai kaverin kans mietties :D ja lävistyksistä kaikki ei tykkää, mut mä tykkään ja sils ne oon ottanu ja oon tyytyväine näin mut kaikkii ei voi miellyttää :)

   Poista