Anonymous shit

Moni on varmaan jo huomannut että mun blogi on ollut pienellä tauolla, josta en kummemmin ole ilmoitellut. Mulla on ollu kiireitä joka suuntaan, mutta lähinnä koulun kanssa, joka alkaa taas luisua käsistä ja pahemman kerran. Tehtäviä siellä ja täällä, lääkäriä tuolla ja täällä. Mä oon taas ajautunu siihen samaan paskakierteeseen koulun kanssa mihin aina, joka sitten laukaisi päälle pahemman masennuksen. Siitä sitten päästiinkin toiseen lääkärihelvettiin. Ei ole aikaa tai asiaa josta kirjoittaisin tänne tai itseasiassa asiaa on, mutta ei tänne sopivia sellaisia.

Muutama henkilö on kysellytkin koska jatkan kirjoittelua ja muutama anonyymi on jaksanut hokea tuota yllä olevaa lausetta formissa anonyyminä päivästä toiseen. Mielestäni tuollainen käytös on todella lapsellista ja osoittaa sen, että jollakin on pakonomainen tarve seurata elämääni ja yrittää saada minut lannistumaan. Kuitenkaan se ei onnistu! Luuleeko joku teistä anonyymeistä jotka nähtävästi tätä luette että hokemalla huoraa ja laittamalla anonyyminä erilaisia 'loukkauksia' formspringiin tekisi elämästäni jollakin tapaa huonomman? Te itseasiassa saatte minut tuntemaan itseni vain paremmaksi ihmiseksi kun en vajoa kaltaistenne tasolle ja ala huutelemaan törkyjä anonyyminä, jos olisin te niin harkitsisin pikkuhiljaa sitä aikuistumista! :)

Kiire on nytkin juosta bussiin, joten kirjoitteleminen jää tähän. Luultavimmin teen uuden postauksen illemmalla jos kerkeän, jossa on myös jotai asiaa ja se luvattu kilpailu huomenna!

6 kommenttia:

 1. voimia !
  ja iha paskoja noi huorittelijat. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ♥!
   ja ne vähän tuppaaa olemaan sellasia ....

   Poista
 2. oon kyllä samaa mieltä ton anonyymi asian suhteen. lapsellista touhua,mutta jos blogaajaksi ryhtyy, niin täytyy osata ottaa vastaan myös loukkaavia kommentteja, ja jättää ne huomiotta. maailmassa on mitä typerämpiä ihmisiä, eikä se muutu mihinkään. jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, osaan kyllä ottaa negatiivisetkin kommentit vastaan, kunhan nekin on vain kirjoitettu _asiallisesti_ ja _kunnioittavasti_, sillä mun mielestä kellään ei ole oikeutta loukata muita ihmisiä edes netissä anonyyminä!

   Poista
 3. osaat ajatella ihanan positiivisesti ! jotkut saattaa pitää postaustaukoo ku joku sano vähä rumasti sille, mut sä et välitä, hyvä juttu !

  VastaaPoista