★Dance with me


Tässä on ehkä täydellinen kuva kertomaan millanen oli mun ja Rositan viime viikon perjantai. Melkeimpä voisin vannoa, että se oli yksi parhaimmista perjantaista ikinä! Aluksi olin jo kotiin lähtö fiiliksillä ja kiinnostus skinsseistä oli lähes olematon. Luojan kiitos muutin mieleni. Astun ovesta sisälle Venue nimiseen baariin, jossa kyseinen hulina olisi. Ensmmäinen asia jonka näin on Jack O'Connell ja se hurmaava nauru. Oltiin aika myytyjä Rositan kanssa ja pingottiin oikopäätä suoraan Jackin ja Mervin syliin.

Siitä se sitten lähti, vuoden ehkä hurjimmat bileet. Meille se oli ainakin sitä, just sitä parasta. Tanssittiin, juotiin, juoruiltiin ja illasta ei draamaakaan puuttunut. Tosin tällä kertaa itse en ollut se dramaqueen vaan rooliin pääsi eräs toinen, jonka lähtö bileistä vain paransi menoa entisestään. Kuten aina, viivyimme sulkemisaikaan saakka ja vähän sen yli, josta sitten suuntasimme jatkoille Playgroundiin. Ei kuulu mun lempipaikkoihin, ei edes yllä lähelle niitä. Siellä kuitenkin viihdyttiin aamutunneille, lähes loppuun asti sielläkin.

Mä en vois olla yhtään enempää tyytyväinen tuohon päivään, sillä seura oli parasta ja koko iltasin oli ilmainen mikä tuo illalle aina lisäpointseja! Rositan kissanaistaidot vähän edesautto tässä 'ilmasta tequilaa'-osiossa, mutta siitä en viitsikkää sanoa enempää. Anteeks Rosita! Mutta seuraavia skinssejä odotellessa käydään parit muut pippalot kattomas ja sit 8.4. me Rositan kaa taas ollaa vauhdis! Vaikka millon me ei oltais?


Hennu, mä, Jack♥, Rosi, Merv♥

Täs muutamien viikkojen aikana on ehtiny tapahtuu toisaalta vaikka mitä, mut toisaalta ei sitten yhtään mitään. wcar, glamour of the kill, iwabo ja alesana. Keikallakin tuli oltua ja moni saattaakin jo arvata tai tietää, ettei se mennyt aivan niinkuin olin suunnitellut, eikä draamaakaan puuttunut. Näköjään olen erittäin hyvä aiheuttamaan erilaisia draamakohtauksia. Dramaqueen, dramaqueen. Tosin tällä kertaa en ollut ainoa. Keikan jälkeen superdraamaa aiheutti kaikki muut kuin minä ja aamulla kahdeksan aikaan, monen tunnin huudon ja tavaroiden paiskomisen jälkeen mittani oli täynnä ja lähdin pakkasessa kömpimaan kotia kohti. Itse keikka oli hyvä, tosin eniten harmittaa että näin Glamour of the killiltä vain viimeisen, mutta parhaan biisin vaikka kyseisen bändin takia melkein keikalle meninkin. Mutta en valita.

Tällä hetkellä istun Savonlinnassa äidin luona ja raivonpartaalla yritän saada pikkuveljen _uutta_ konettä toimimaan, joka on ihan paskanen ja kärsinyt muutenki liiallisesta sotapelien hakkaamisesta. Pikkuveljeni on saletisti jonne, ilman energiajuomaa. Pikavisiitti näin viikonloppuna ja viikon päästä loman alkaessa vähän pidemmäksi aikaa. Ensi viikko täynnä kouluhommia, vaikka keskiviikot ovatkin vapaita joudun tekemään rästitehtäviä, jotta saan kurssit suoritettua. Kun ei vaan kiinnosta. No huomenna olisi tiedossa hiusten kyniminen jos aika riittää, muuten sekin siirtyy viikolla. Huomenna myös laatuaikaa Jenna rakkaan kanssa mitä oonki odottanut aivan liian kauan! Mut tälläst, sunnuntaina viimestään lisää ja sit ens viikon alussa se luvattu kilpailu!

5 kommenttia:

 1. siis mitä oliko Jack O'Connell Suomessa vai missä? :o

  VastaaPoista
 2. ahhaha voi kamala♥:D ens partyi odotelles XD

  VastaaPoista
 3. jack o'connel .. oon niin kateellinen !
  mutta miks kuvissa lukee 2005, mietin vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :DD
   ja jo kaverin kamera on rikki ni kaikkii kuviin tulee 2005 :DD

   Poista