★ when I see stars

niin paljon ajatuksia mytyssä ja mitää selkoa ei saa. leffoja, samoja naamoja, turhi puheluita ja miljoonia vietejä. pikkuhiljaa turhaudun ja päätän että yksi ihminen saa olla vastaamatta, en jaksa enää soitella perään. toiset taas, noh voisivat antaa muiden asioiden olla, osaa hoitaa asiani itsekkin tai kovasti yritän.

Mutta nyt ne kaikki anonyymit ja muut pääsette vihdoin kuulemaan sen riitasointuisen lauluvideon... tai kaksi. tässä linkit niihin; ensimmäinen ja toinen. Tiedän hyvin etten ole mikään superlaulaja ja paljon epävireisyyksia sun muuta on havaittavissa, mutta kaikilla niitä on. Jälkimmäisessä videossa kaikki menikin päin vittuja heti ensimmäisen minuutin jälkeen joten siitä turha tulla anonyyien inisemään. Mutta saitte mitä halusitte, näytän youtuben videolla myös hyvin kärsivältä mutta ei tarvitse katsoa,

Tähän postaukseen en jaksa enempää kirjoittaa sillä pyöriskelen sängynpohjalla yli 38 asteen kuumeessa, joten ehkä myöhemmin tänään kirjoita uudelleen viime tapahtumista ja kerron vähän muutakin jännää ja sitten ensi viikolla kilpailu!

10 kommenttia:

 1. Aika surullista ettet taida kuulla, että sulla ei ole sävelkorvaa :s laulaminen on näköjään silti kivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no se on sun mielipide :)) ja jos tällä ua jotenki yrität masentaa mua ni et onnistu. must tuntuu et jos mulla ei ois mitää sävelkorvaa ni en olis varmaankaan ollu laulamas oopeprajuhlil bändis, kuoros tai voittanu lualukilpailuu :)) mutta toki, ole sä sitä mieltä mitä tahdot :)

   Poista
 2. Hei, hyvinhän sä laulat! (:
  Varsinkin "Jar of hearts" kuulosti mukavalle.

  Paremmin sä laulat ku minä :D

  VastaaPoista
 3. Minkä biisit laulat tossa gallerian videossa? Ja mun mielestä sulla on just kiva soundi! :)

  VastaaPoista
 4. se biisi on all time low - remembering sunday :) ja kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on ihana ääni :) toi jar of hearts cover oli mun mielestä tosi hyvin laulettu (: sul on tosi hyvä sävelkorva ja hyvä ääni :):)

  VastaaPoista
 6. sinä toinen anonyymi mun mielestä ainakin noi biisit oli hyviä ja sun ei oo mitää varaa haukkua hyvää laulajaa .osasit laulaa ne hyvin ja on hyvä nähä et ihmiset ymmärtää et niillä on hyvä lauluääni

  VastaaPoista