★ 'Cuz you changed the way you kiss me

Katsele tyhjää ruutua ja toivoisin voivani kirjoittaa mahtavista viikkojen tapahtumista ja hymyillä. Kuitenki ajatus sellaisesta on hyvin kaukainen, sillä uudenvuoden aaton jälkeen päiväni voidaan tiivistää kahteen sanaan; alkoholi ja masennus. Oikeastaan sen enempää mulla ei ole sanottavanani, jos olisi se kaikki olisi vain itsesäälissä uiskentelua ja joidenkin anojen mielestä 'wnb rappiolla olemista'. Mutta kirjoitan silti....

Uudenvuoden jälkeen tarkoituksena oli pitää tipaton, joka meni sitten päin helvetiä ennen kuin edes alkoi. Kotona kaljapullojen keskellä istumista ja musiikin fiilistelyä. Välillä lumisella terassilla tupakan savun keskellä mietiskelyä, miksi olen yksin. Viikko kului samaa rataa ja pian olin Järvenpäässä, josta eksyi aina lopulta Helsinkiin. Ensimmäinen päivä, toinen päivä, kolmas.... Päivät menivä ja pian huomasin olleeni useamman viikon juomassa uuden kaverin kanssa, josta kuitenki parin viikon aikana on tullutkin tärkeämpi kui odotin.


On jalanjälkiä jäällä, pois aamun koitossa vie
Näitä painajaisia ei saa millään vaipumaan

Viikkoja tulee ja menee mutta paha olo säilyy. Yöllä herään yksin, on kylmä ja kylmät väreet kulkevat kehoa pitkin. Painajainen, aina sama eikä se ikinä lopu. Joskusmietin, että mitä jos en herääkkään vaan jään jumiin siihen painajaiseen. Olisin avuton ja aina yksin, ei olisi toivoa pois pääsystä tai lopusta.

Mittanauha kädessä seison peilin edessä tarkastellen itseäni ja mietin oonko oikeasti joutumassa osaksi painajaista. Halusin taas laihtua, laihtua ja vielä enemmän laihtua. Epäonnistumisia, tyytymättömyyttä ja pelkoa. Haluan muutoksia, mutten löydä oikeaa tapaa saavuttaa niitä ja harhaudun väärille poluille ja huomaan löytäväni itse vain oman mielen umpikujasta. Ei poispääsyä, ei mitään. Tuhlaan aikaani ja pahennan oloani. Haluisin paeta itseäni, mutten voi. On vain pakko kestää ja toivoa, että viellä joku päivä löydän oikean tavan saavuttaa onnellisuus ja tuhota painajainen. En luovuta, en viellä.


5 kommenttia:

 1. Äää voi eikä, kamalaa lukee et toinen on noin surullinen, tota oloa ei todellakaa sois kellekään, koska tiiän tarkalleen mistä puhut.

  Voimia sulle, älä nyt ainakaan ala ruokkimaan sun masennusta viel syömättömyydellä. :( <3

  VastaaPoista
 2. oaaa kui siistit noi poskilävärit! Millo sä oot hommannu noi? (:

  VastaaPoista
 3. Karo; kiitos kulta, ootihana ♥ ja yritän kyllä.

  Viivi; kiitos, otin ne perjantaina :DD

  VastaaPoista
 4. älä jooko pieni enää laihuta >: Tiiän milt sust tuntuu.. Mut sä oot täydelline sun ei tarvi olla yhtää pienempi, ko oot jo valmiiks tositosi pieni.


  ikävä ♥

  VastaaPoista
 5. Oot kaunis! Ja voimia!

  http://tilda-plan.blogspot.com/

  VastaaPoista