★ Nothing to say
Suunnitelmat vaihtuu aina uudelleen ja uudelleen, ainoa mikä pysyy niin sushia on saatava. Koko ajan oli nälkä, kuua tai liian kylmä, kun käveltiin ympäri stadia. GT:stä ostin uuden topin ja loppu ilta sitte menikin Rekolassa timppaa juodessa. Mikä siinä onkaan kun tietty seura ja aina päätyy alkoon.

Mitään jännää ei oikeastaan ole tapahtunut, tuskin tulee pahatumaankaan, turhaan edes odotan. Koulun käynnin skarppaaminen naama väärällään on aloitettu ja maanantaina tulee uusi sänky. Maanantaina on myös tiedossa Twilight-maratoni kaverin kanssa. Loppu kuusta keikkalle wcar, glamour of the kill, alesana ja iwrestledabearonce ja ens kuun alusta skins party, jota odotanki jo innolla koska Jack O'Connel on rakkaus ♥! Sit sain myös kutsun The Soundsin keikalle, joten sinne lippu olis hankittava ja kaikkee muutakin mihin ei ole varaa. Stressaaa.

Sängyl löhööminen, madariinei, appelsiinimehua ja koko päivä pelkkää skinssiä. Siit on mun tää viikonloppu tehty. Oikeastaa mua ei kiinnosta lähtee edes mihinkään just nyt, on kiva vaan olla. Tosin ua harmittaa et muutaman kerran sovittu yhen henkilön kanssa että nähtäis, mut aina on ollu jotai mikä sit siirti sitä taas. Haluisin kovasti nähä, on ikävä ja ei olla nähty aikohi ja paskahuumorintaju korvaa kaiken. Mastot pystyyn ja signaaleja satelemaan.

3 kommenttia:

 1. En voi olla huomauttamasta, et täs postaukses oli tavallist enemmä kirjotusvirheit ! : D

  Ei mulla muuta, tykkään sun blogist (:

  VastaaPoista
 2. LEIVINPAPERI: johtunee siitä kun mun näppikses jotku näppäimet ei toimi kunnolla :DDD joskus ei ollenkaaan :DDD mutta kiva jos tykkäät :D

  VastaaPoista
 3. AAAAAAAAA onneks luin sun blogias, on pakko päästä kattoo iwrestledabearoncee =)=)=)

  VastaaPoista