★ Christmas where are you

Huomatkaa mun superhyvät muokkaustaidot, tai motivaatio tarkkaan kuvien leikkaukseen. No mutta kun kaikki muutkin niin minäkin. Joululahjalistaa pukkaa tai kovasti ainakin yritystä on. Edellisinä vuosina joululahjalista on ollut helppo tehdä, luettelin vain kymmenia toiveita ja äiti kirjasi kaiken ylös. Nyt mä keksimällä keksin jotain, kunnes löydän jotain kivaa mitä tahtoisin. Tosin tänä jouluna kaikki on suhteellisen tarpeellista kuten uusi sänky, sohva, kissojen raapimapuu jotta seinät säästyy, kisuille mökki,  ehkä vähän rahaa ja kivoja vatteita. Oikeastaan mulle riittäis vaan villasukatkin.

Monenakaan vuonna en ole ostanut muille joululahjoja, mutta nyt olen pähkäillyt jo viikkoja, että mitä ostan kenellekkin. Rahani ovat lopuillaan, mutta viimeisillä rahoilla ostin vanhemmille, pikkuveljelle ja kumipojalle joululahjat. Olisin halunnut ostaa enemmän lahjoja, mutta tili näyttää jo pian miinusta. Ajatus on kuitenkin tärkein, pienikin lahja voi piristää. Minua se piristää ainakin.

Ensi viikonloppuna lähden Savonlinnaan noin kahdeksi viikoksi kisujen kanssa joulua viettämään. Paljon ruokaa, rakkaaat Nipsu ja Leila, sukulaisia ja toki aika perheen kanssa. Oikeastaan kaipaan niitä hetkiä, etenkin nyt kun ei nää vanhempiakaan kun ehkä kerran kolmen kuukauden välein, jos silloinkaan kun välimatkaa on kuitenkin monta sataa kilometriä. Odotan että pääsen leipomaan pipareita ja joulutorttuja ja saan kunnon kaulimen, kun viinapullon käyttö siinä tarkoituksessa on hieman haastavaa. Haluan koristella joulukuusen ja syödä joulupuuroa. Illalla kynttilän valossa kuunnella joka jouluun kuuluvia joululauluja ja katsella ikkunasta miten rauhallista ulkona on. Rakastan joulua.

Viikot ovat menneet kirjaimellisesti uneksiessa. Nukun lähes koko aja, pieniä hereillä olo hetkiä lukuun ottamatta. Saatan nukkua jopa 20tuntia, olla kaksi tuntia hereillä ja nukkua taas 20tuntia. Alan epäillä pikkuhiljaa, että jokin on vialla niinkuin varmasti onkin... Onneksi asiat tutkitaan ja hoidetan pian kuntoon.

Haluaisin alka taas käymään salilla, solariumissa ja lenkkeillä enemmän joulun jälkeen ja otan sen uudeksi projektiksi saada oma perse ylös sängyn pohjalt. Tämä toimii myös yhteä uudenvuoden lupauksena. Lupauksista puheen ollen aion tänä vuonna luvata, että yksi ihminen saa luvan kadota elämästäni lopullisesti. Itse en aio tuhlata kyseiseen henkilöön aikaa enää yhtään, vaikka vaikeaa tulee olemaan. Silti pakko yrittää, niinkuin edellisenäkin vuonna.

Suunnitelmat uudeksivuodeks on aivan auki. Olis monta vaihtoehtoa, mutten tiedä mikä olisi paras. Voisin jäädä Savonlinnaan, nähdä ehkä muutamia kavereita ja tuttuja, viettää kotona rauhallisen illan tai tulla takaisin pk-seudulle ja vetää kauheat överit tai pitää kotibileet muutaman kaverin kesken. Tosin yksi vaihtoehto olisi myös hotelli porukalla vuokralle, mutta jostain syystä olen henkisesti aivan loppu ja tahtoisi vain rauhallisen uudenvuoden vanhempien luona. Kaikki ei vain ole niinkuin ennen.

Kaikkee tähä harmaata kylmyyttä piristi kumminki Santeri, joka oli mun seurana viikonlopun. Katottiin leffoi, juteltii niitänäitä ja addiktoiduttiin lisäää iPhonen lemmikkipeleihin. Siitä puheen ollen, mun uusi kulta on vihdoi saapunut mulle, siis iPhone 4S. Koukuttavia appseja ja hermoja raastavan huonot puhelulaadut. Pää lyö tyhjää eikä mua kiinnosta tehdä mitään tai edes yrittää tehdä mitään. Joulusiivous täytyis tehdä ennen viikonloppua, jotta voin sitten tulla kisujen kanssa puhtaaseen kotiin joulun jälkeen ja viimeiset joululahjatkin pitäisi ostella. Olen paras isosisko ikinä, kun ostin pikkuveljelle pelin jota hän kovasti toivoin. Viimeisillä rahoillani ostin sille Skyrimin, vaikka vihaan sitä peliä ja se maksoi miljoonia. Ja pahoittelen taas että videot myöhästyy lääkärirallini takia, mutta pian nekin tulevat, entistä parempina.


9 kommenttia:

 1. Mikä voi olla, jos nukkuu noin paljon? Mäki nukun nykyään lähes kaiken muun ajan, kun sen minkä joudun koulussa olee. Alan ite jo vähän huolestuu ja porukat kanssa.

  Mulki on vähän ongelmia noitten joululahjojen kanssa, kelle ostan ja kelle en. Ainakin äitille, siskolle, kummitytölle ja yhelle kaverille ostan. Muille teen sit varmaan kortin, jos sitäkään.

  VastaaPoista
 2. Väsyneisyyteen voi olla syynä a) anemia b) vitamiinien puutos c) tuhansia muita, mutta uskon että se on a:n ja b:n yhdistelmä! :)) Awww!

  Ps. Viestit appsi muute jännäs paikas! :33 itell se on neljän suorassa alhaalla >:33

  VastaaPoista
 3. Rankkaa se on, joulun lähestyminen. Energiat vaan palaa niin loppuun asti, että ei voi oikein muuta kun nukkua. Ja sama on täällä, koulusta parilta kurssilta potkittu ulos ja muuta enää en teekkään kun nukun päivät. Hirveen alakulosta tekstiä, mulle tuli jotenkin niin haikee mieli. Mä en itse pysty edes kirjottaa tällasista asioista blogiini, kun se on niin raskasta, että meen sanattomaks. Mutta samoilla linjoilla täällä ollaan, vaikken joulusta pidä, on helpotus kun se menee ohi... :)

  VastaaPoista
 4. purr: mullakin oli suunnitelissa tehdä kortit, mutta se vähän jäi. mä vaan halusinkin nukkua.

  bandabanda: no oliski vaa jotai tollasta ni ei tartteis huolestuu enempää :(( mut siis mun viestit appsi on kans tos alhaal ku muutin niit paikkoi :DDD

  Iina Eleonoora: mulle on hyvä kirjottaa blogiin vähän kaikesta, tuntuu et se helpottaa. tosin se on riskialtista julksiessa blogissa sillä on näitä kaiken aailman anonyymejä jotka yrittää kovasti tehdä elämästä paskempaa naurettavilla koenteilla, kuitenkaan siiä onnistuatta :DD
  Niin, hyvä kuulla toisaalta etten oo ainoo joka tälläsest kärsii, helpotus todellaki ku joulu menee ohi :)

  VastaaPoista
 5. Super kivan näkönen blogi sulla !
  Erottuu hyvin joukosta ! (--:

  http://neea-themiddleofnowhere.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. sulla on toosi kiva blogi , varsinkin noi kuvat & tausta , kumpa osaisin itekki tehä yhtä hienon (-:  http://ilivefordance.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi kivan näkönen blogi ja rakastan sun tekstejä. Ne saa ajattelemaan ja on hienoa muutenkin :) Yks toive vaan olisi, että jos voisi saada tuonne sivuun sen mistä pystyy helposti selaamaan vanhempia postauksia? Haluaisin lukea vanhempia postauksiasi, mutta hirmu puuduttavaa klikkailla tuota 'vanhemmat tekstit' kohtaa :(

  VastaaPoista
 8. piuu: kiitos kun huomautit, lisään sen tai 'suosituimmat postaukset' joista sitten löydät vanhoja postauksia :) ja kiitos kehuista :)

  VastaaPoista
 9. Tosikivoi toiveita :) ihana toi puhelin muute!

  tsekkaas munki blogi , www.blognamedsweet.blogspot.com

  VastaaPoista