★ When your dreams come true
'She decided to start living the life she imagined'

Asiat ei tapahdu itsestään, huomasin sen taas. Päätinkin alkaa tekemään jotai asioiden eteen jotain. Tai kovasti yritin. Tuijotin tyhjää paperia ja mietin mitä mun täytyisi tehdä, jotta asiat menisi niinkuin toivon. Kuitenki lopputulos oli tällä kertaa toisenlaisen, vaikka paperi jäikin tyhjäksi. Koululta sain tietoja ja voi olla että viimeisen opintovuoden opiskelen Lontoossa, jonka jälkeen olisi sinne muutto pysyvästi. Tarkoitus alunperin oli muuttaa jo vuoden päästä, mutta parempi suorittaa koulu loppuun ja miettiä pysyvää muuttoa sen jälkeen.

Sitten oon kauan jo miettiny mun asunnon sisustusta, kumminki jäänyt vain haaveilemaan kaikesta sillä rahatilanne ei salli minkään uuden ostoa. Joulu on tulossa ja saan luultavimmin vain rahaa ja muutaman lahjakortin toivottuihin liikkeisiin, joilla sitten olisi tarkoitus hankkia uusi divaanisohva ja sänky, lisäksi muita sisustus juttuja. Asuntoon liittyen olen hakenut ja etsinyt asuntoja ympäri Helsinkiä ja toivon mukaan tammikuussa, viimeistään helmikuussa asun Helsingissä. Näillä näkymin asunto tulee sijaitsemaan Töölössä.

Ulkomaille pääsystäkin olen haaveillut jo jonkun aikaa ja jos hyvin käy ja saan matkaseuraa niin suuntaan maaliskuun alussa Kreikkaan tai Thaimaaseen viikoksi tai kahdeksi, rahatilanteesta riippuen. Matkustelu ympäri maata olisi ihanaa ja mietin myös maaliskuun reissun jättämistä ja lähtisin reilaamaan ympäri eurooppaa kesälomala, mutta saa nyt nähdä.'Kiss someone I love on new year. Before I die.'

Näppäilen numeron ulkomuistista ja painan vihreää painiketta. Tasainen piippaus kuuluu korvaan, odotan, toivon, pelkään. Puheluun vastataan... 'haloo'. En ole aivan varma mitä sanoisin. Hetken hiljaisuus ja kerron kuinka ikävoin. Monta viikkoa ilman minkäänlaista yhteydenpitoa, mikä on mennyt pieleen. Silloin tällöin puheluita, sen jälkeen yhteydenpito tauko ja joka kerta käydään läpi samat asiat. Toivon, lupaan, uskon, mutta mitään ei tapahdu. Olisin valmis luovuttamaan, mutten voi unohtaa tai antaa olla. Sydän sanoo, että tämä on oikein ja odottamine ei ole turhaa, silloin asiat ovat niin. Niin ainakin toivon, niin säkin sanot tekeväsi. Asioiden luulis aina selviävän jotenkin, mutta tätä on kestänyt vuosia, mut ei vuosien taistelu voi olla turhaa, jos molemmat haluaa samaa. Viellä jonain päivänä kaikki on niinkuin suunniteltiin.

Ajatuksen harhailee asiasta toiseen, mutta siltikkin pää on jumissa. Vain ne tietyt asiat pyörii päässä kerta toisensa jälkeen, enkä voi lopettaa niiden meittimistä. Eniten odotan uuttavuotta, petynkö jälleen vai saanko unelmieni uudenvuoden. Sen unelman voi toteuttaa vain yksi henkilö, muuta toivoa ei ole. Tähän asti olen vain elänyt haavemaailmassa, lukenut muiden mukavista uusista vuosista ja salaa toivonut jonkun uudenvuoden olevan huonompi kuin omani. Salaa toivon monia asioita, jopa että joku katoaisi kokonaan maailmasta.
Lähiaikoina mulle on tullut olo, ettei mua kiinnosta juosta baareissa, ryypätä tai mitään muutakaan. Istun kotona omissa oloissani, vaikka sisälläni ammottaa aukko, joka kaipaa sosiaalista kanssakäymistä muutenkin kuin netin välityksellä. Toivon mukaan ensi viikonloppun pelastaa asian ja luvassa olisi kavereita, alkoholia ja hotellihuoneiden tuhoamista. Myös henkinen romahtaminen voi olla lähellä.

Viime päivinä mikään ei ole inspiroinut, siksi kirjoittaminenkin on jäänyt vain omien henkilökohtaisten tekstie rustaamiseen, joita ette tule luultavasti koskaan lukemaan. Kuvien ottaminen on jäänyt, sillä kotona ei ole tapahtunut mitään, eikä syytä kuvaamiselle oikeastaan edes ole ollut. Nytkin olen koulussa ja kirjoitan vain tekemisen puutteessa, opiskelenhan media-assistentiksi jota toisella ja osuvammalla nimellä 'facebook 8h päivässä'.

Pyrin tekemaan kuvallisesti kattavamman postauksen pian, mutta vihdoin 300 lukijan raja on rikki! Tätä en olisi uskonut, että blogini saavuttaa näinkin monta lukijaa. Tämän kunniaksi ensiviikon alussa viimeistää tulee se kauan odotettu lauluvideo ja vlog, joten niitä odotellessa voisitte laittaa toivepostauksia!

2 kommenttia:

  1. Oi kun kiva postaus ! Ja kuvapostauksena sun lempivaatteet? :)

    http://natalievilen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Natalie: oi kiitos :) ja ehotus on hyvä ni toteutan sen mahd pian :))

    VastaaPoista