★ When you see me smiling
Tällä hetkellä näytän kovemman luoka narkkarilta, kun on pyörinyt peittovuoren alla yrittäen saada unta, valvonut päivä ja elänyt lähestulkoon pelkällä nesteellä. Silmän ympärykset mustanvioletit, hiukset takussa ja silmät punertaa ja naama kalpea kuin kalkkilaiva. Olen sairaana koko ajan. Viimeiset neljä viikkoa, ramppaavasta kuumeesta, flunssasta ja yskästä a sen aiheuttamasta äänettömyydestä kärsiessä alkaa tuntua että kaivoon hyppääminenki olisi parempi vaihtoehto, kun tästä kärsiminen.

En muista, tietääkseni perjantaina Tony tuli nurmijärvelle mun seuraks. Oli tarkoitus nukkua, mutta kuten arvattavissa oli asioiden x takia valvomiseksi meni seuraavat kaksi päivää. Katottiin leffoja mm. Unelmien sielunmessu ja Trainspotting. Disneyleffojakin muistaakseni pari, yksi ainakin. Ostosteevee oli yön ykkösjuttu, samat mainokset kuin tiistaina hotellissa. Vaihtuisivat edes. Ensimmäisen puolen päivän ajan kälätin kuin viimeistä päivää turhista asioista, kunnes yskän päätti lopettaa asian ja ääneni katosi kokonaan. Siirryttiin kälättäjä ja kälätyksen kuuntelija osista tupakan ketjupolttajiksi. Tupakkaa meni, ja seuraavana päivänä tajuttiin ettei kaupat ole auki. Ei saatu mandariinejä, joita teki mieli. Siitä alkoi loppu päivä vitutus.

Muuten en voi valittaa mistään, kun omasta tämänhetkisestä olosta ja halusta laulaa kuitenkaan kykeemättä siihen. Lauluvideon tulemista saatte odotella parantumiseeni asti, mutta laitoin sivuun kyselyn jossa voitte äänestää mielestänne parasta biisivaihtoehtoa.

6 kommenttia:

 1. miten te viel jaksatte kuunnella niit samoi mainoksii :---D mul meni hermot niihi sinä yön

  VastaaPoista
 2. Aino: mä en tiedä. sen verra oli pää jumis u know ni ehk ne meni siin XDDD

  VastaaPoista
 3. ei mulla muuta kun että rakastan sun blogia :) tulee surku olo kun lukee sun tekstejä ja tahtois olla lohduttamassa vaikken sinua tunnekkaan. hih :)

  VastaaPoista
 4. minirere: voi kiitos, must on ihanaa et edes joku sanoo noin :)) piristit mun iltaa, kiitos<3

  VastaaPoista