★ Jos ei meistä mitään tuu, hei katsokaa mies murtuuSomebody wise has told me, don't leave with angry eyes, don't turn away with hate inside.
Try to be brave for me, because I think I can't let's end it all right.


Yritän kovasti tyhjentää päätä. Poistaa sut kokonaan sieltä mua häiritsemästä. Joka päivä, ilta ja yö sä vainoot mua mun ajatuksissa. Jopa öisin tuut mun uniin ja kaikki on hyvin, kun aamulla herään tuntuu että kaikki kaatuu niskaan. Haluisin elää siinä unessa ja tuntee oloni tärkeeks. Heräsin, mutta olin valmis nukahtamaan uudelleen. Ehkä mun ei tarvitsisi unohtaa muistoja susta tai meistä. Hyväksyisin vain ajatuksen että hyvät ajat oli, mutta kaikki ei kestä ikuisesti ja näin oli tarkoitettu. We failed long time ago and we know why. But still I wish that I had missed the first time we kissed.

.Miks kaikki tunnevyöryt iskee aina tähän aikaan yöstä. Kuuma tee polttelee mukissa sormia, skins tuotantokausi pyörii, mutten voi keskittyä. Mietin aikoja kun olin viellä positiivinen ja ajattelin aina asioiden positiivisia puolia. Toisin on nyt, hetkittäin luulen jo unohtaneen mikä edes sanan 'positiivinen' merkitys on. Tällä hetkellä kaipaan eniten läheisyttä, mut silti mun pääs joku piinaava ääni huutaa etten haluu kenenkään koskevan muhun. Mistä se johtuu...? On siihen kai syy, en vain ole täysin varma mikä se syy on.

Viikon aikana en ole saanut aikaiseksi yhtään mitään, tosin torstaina viihdytin itseäni menemällä Hennun mukaan stadin Tennispalatsiin Twilight fan eventiin ja uusimman Twilightin ennakkonäytökseen. Kuviakin mulla oli kyseisestä tapahtumasta, joista tein animaatioita, mutta kuinka ollakkaa ne lakkasivat toimimasta ja poistin jo kuvat konetta tyhjennellessä. Kuitenkin mielestäni leffa oli paras tähän mennessä ehkäpä ja itsehän itkin koko leffan ajan. Fan eventissä mukana oli kaiken maailman näytetuotteita ja muuta, joita toki hamstrasin mukaani niin paljon kun laukkuuni mahtui... Karkkia, tikkareita, lehtiä, hajuvesiä, fanipaloja..
Torstaina näin myös Tonya leffan jälkeen ja epätoivosesti vaeltelimme ympäriinsä päätyen aina samalle tuolille istumaan, mun valittaessa suunnatonta jalkasärkyä. Kesken kaupan kassajonotuksen huomasin bussini lähtevän 3minuutin päästä ja juoksin hulluna bussiterminaalin toiseen päähän josta luulin bussin lähtevän.. Kuinka ollakkoo taululta katsoessa bussi lähtikin terminaalin toisesta päädystä ja olin juossut bussin ohi, kuski naureskeli että pitikö ylimääräiset kierrokset juosta. Itselläni ei ollut yhtään hauskaa, kun hengittämineni oli työlästä. Kotiin pääsin jopa yöllä  yhdentoista aikaan.


Sinne meni torstain, sitten tuli perjantain... Lauantai... Sunnuntai... Mitään ei tapahtunut.


Kuva kertoo aika laajalti suunnitelmistani loppu vuodelle ja ehkä suunnitelmista ensi vuodenkin puolelle. Otin tehtäväkseni kirjoittaa kaikki tehtävät asiat ylös paperille ja teippasin sen keskelle seinää, korostaen paperin punaiselle tekstillä 'HUORAT HUOMIO' kuitenkin tuloksetta, sillä kirjaston kirjat ovat vielläkin palauttamatta. Ehkä suurempi alkoholi määrä pelastaa asiat ja saa puhtia päivään, kuitenkaa koulupäivinä en tätä nautintoainetta ajatellut lisätä vaikka mieli tekisi.

Koulussa mukavasti jäljessa sairastelujen takia ja kiinni ottaminen lähes mahdottomuus, mutta aion tehdä töitä vaikka yöt päivät että saan koulun ajan tasalle. Luulin jo pääseväni tästä sairastelusta irti, kaksi päivää ja taas kurkku kipeä ja toinen puoli turvonnut tennispalloksi. Tämä alkaa olla jo epäreilua, enkä jaksa tätä enää kauaa. Kuitenkin tänään päivääni piristi H&M:ltä tullut paketti, joka sisälsi takin ja jakun. Josta tulikin illalla mieleeni, että joululahjoja voisi alkaa ostamaan. Lahjat aion ostaa vain vanhemmille, veljelle ja kummipojalleni. Kuitenkaan ei ole pienintäkään havaintoa, mitä sitä ostaisi, mutta aina sitä jotain keksi ja idea on aina tärkein.

Lukijat huomio! Viellä 11 lukijaa lisää bloggerin kautta ja tulossa on odotettu lauluvideo ja arvonta!  Joten suositelkaapa kavereillekkin!

pahoittelu huonosta kuvalaadusta ja toppi ei ollut sopiva jakkua sovittaessa, mutten jaksanut vaihtaa :D

2 kommenttia:

  1. Upee blogi!! :)

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. sun postaukset on aina kivoja, ihana blogi muutenkin ; )

    VastaaPoista