★ I see apple walking over the hillsTollaselta näyttää mun ruokavalio tällä hetkellä. Ei oo nälkä vaikkei söis, mutta pakko syödä jotai. En haluais laihduttaa, mut e myöskään lihota. Syön salaattia ja muuta hedelmiä sun muuta ja juon liikaa kokista, mut kai se tästä viellä. Ei minkään tarvitse edes muuttua.

Eilen meillä oli Tonyn kanssa Twilight-maratooni. Se ei ollu koskaan kattonu niitä, niin olihan se pakko ihan vaa sivistyksen kannalta pitää pienet Edward Cullen ihkutukset. Tai sit ei. Tarkoitus oli et oltais käyty ajoissa nukkumaan, koska halusin pitää unirytmin, mutta se vähän veny kun joka välissä piti kattoo salkkarit ja BB ja leffat kestivätkin sitten aamu neljään. Vihdoin kun nukahdin, kestivät mun kauneusunet jopa tunnin. Sitten her'sinkin yskimään keuhkojen viimeisiä rippeitä ulos ja yskin niitä varmaan tunnin. Sinne meni ne yöunet.

Nyt mulla on suunnaton väsymys ja voisin nukkua vaikka viikon, mutta kuinka ollakkaan aion aamulla herätä seitsämältä, jotta kerkeän matikan tunnille joka menee varmaan aika mielenkiintoisesti. Sairastelun takia olen jäljessä muista, noin neljän viikon verran, että mahtavat fiilikset. Nyt on pakko kiriä muut kiinni ja ottaa opiskelu ihan kunnolla kunnolla, että saan hyvät arvosanat. Sitä päivää odotellessa.

Perjantaia suunnitelmissa olisi vihdoin se hiusten kyniminen jos leikkaaja olisi paikalla ja sitten illemmalla playgroundiin Skins Party. Ei ole varaa, mutta ajattelin lähteä ihan tanssimisen kannalla, enkä alkoholin perässä. Toki ennen baaria sitä voi aina muutamat pohjalle ottaa kun jääkaapin saldo näyttää tällä hetkellä aika pahasti salaattia, kaljaa, kaljaa, lonkeroa, kaljaa ja vielä vähän kaljaa. Mutta niillä mennään jos meinataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti