★ Friends and old times
Näin tein mun hiuksille tossa lauantaina. Perjantai iltana kun olin stadissa käymässä näin muutamia frendejä ja hengasin niiden kanssa. Aiemmin päivällä kuitenki kävin martsarissa Jontun luona ja naureskeltiin paskoille jutuille ja juotiin teetä. Pitkästä aikaa oli ihana nähdä yhtä niistä tärkeimmistä ja oikeesti muistella niit aikoi ku kaikki oli hyvin. Oikeesti melko hyvin. Stadiin mennessä mulla oli olo ettei huvita tehdä tai puhua mitään, saatikkaan nähdä ketään pahemmin. Tarkoitus oli illemmalla mennä Playgroundiin Skins Partyihin, mutta kiinnostus oli miinuksilla. Laitoin mummille viestin ja menin tädin luokse Oulunkylään, missä myös mummia oli takoitus lauantaina nähdä mutta aikaistui, sillä tahoin nukkumaan. Kuinka ollakkaan, kävin kaupan kautta ostamassa vadelmia ja hetken istuin koneella, jolloin myös sain idean että tahdon ruskeast hiukset. En kuitenkaan ollut aikeissa toteuttaa tätä hetken mielijohdetta ja menin nukkumaan jo puoli yhdeltätoista. Ihmeitä tapahtuu siis vielläkin.

Mä ja Niko ilosin


Lauantaina olin iltaa saakka Oulunkylässä ja mummin kanssa haettiin pizzaa ja syötiin sitä. Oli muuten hyvää.Sitten käytiin kävelemässä ja Venlakin oli mukana ja sai muumitikkarin. Päivän jumittamisen, keuhkoje ulos yskimisen ja päiväunien jälkeen mä pääsin kotiin. Melkein samantien Niko tuli meille ja käveltiin kauppaan ja tein sen ratkaisevan liikkeen ja ostin ainoan ruskea sävyisen hiusvärin ja tässä sitä ollaan. Brune pitkästä aikaa.

Sunnuntaina Aino ja Niko oli meillä ja pelattiin Buzz tietovisaa, enkä enää muista kuka voitti. Ilta meni pelaillessa ja puhuessa niitä näitä. Niko lähti kotiin, mutta Aino jäi yöksi ja luettiin diettiopasta eikä havaintoakaan nukkumisesta. Kumminki aamuyöllä me saatiin unta ja aamulla Aino myöhästyi koulusta ja itse jäin nukkumaan, koska tappotauti teki paluun päivän kolmen päivän jälkeen. Vaikka pullollinen yskänlääkettä ja 3kuumeetonta päivää, tänään mä yskin taas keuhkoja ulos ja kouristelen kuumeessa. Ei voisi enää paskemmin mennä. Tai itseasiassa voi, mutte sitä täällä selitä.

H&M:ltä tuli taas yksi paketti, jossa tuli yllä olevissa kuvissa oleva sinivalkea neule. Odotan viellä muutamaa pakettia, joissa tulee uusi takki, jakku ja chinot. En malta odottaa myöskään joulua. Kaikki ne lahjat, valot, yhteinen aika perheen kanssa ja se koko tunnelma. Joulukalenteria unohtamatta. Tulisi jo joulu.

Tossa on muutama kuva kisuistakin. Kahdessa ekassa kuvassa London ja kahdessa jälkimmäisessä Milan. Kissojen kassa eläminen tulee kalliiksi. Kuina paljon rahaa olisi säästynyt ilman suunnattomia määriä kissanruokaa, hiekkaa ja tulevia matokuureja, rokotuksia ja kissojen leikkauttamista. Noh päätös mikä päätös en kadu kullannuppujen ottoa, sillä ne piristää mun päiviä, riehumisesta ja aamuherätyksistä huolimatta.

Ja video- ja laulupostaus siirtyy taas hieman kiitos tappotaudin paluun. Mutta muistakaa aikasempikin postaus, johon pääsette tästä.

6 kommenttia:

 1. IHANAT HIUKSET <3 sopii sulle ehkä parhaiten kaikista mitä sulla on ollu!

  VastaaPoista
 2. oliks sen kirjan nimi ihan vaan diettiopas XDD vai mikä? voi että Milan ja London <3

  VastaaPoista
 3. Voi eiii, kiinnyin niin sun pinkkeihin hiuksiin :c Mutta nuokin on kivat :3

  Ja ihana toi viimeinen kissakuva 8D <3

  VastaaPoista
 4. Karo: kiitos mussukka ♥

  Aino: joo diettiopas XD

  VastaaPoista
 5. Illusionist: joo pinkkeihin kiity, mut tarttesin jotai radikaalia muutosta. vielku sais nää leikattuu haluumaan muotoo ni jee :>

  VastaaPoista