★ Everything just disappear

kiilakorkokengät - spiritstore, tennarit - h&m, flanelli - h&m, neule -fashionholic ja snickers tuli kameran mukana, yrittävät lihottaa asiakkaita.

Viimeset päivät olo on ollut mitä kamalin. Kuume laskee ja nousee, nenä vuotaa kuin niagaran putoukset ja yski keuhkot pihalle. Kaikesta siitä huolimatta tiistaina lähdin stadiin ja näin monia kavereita ja hengattiin ihan muuten vaan. Yllätysyllätys tälläkään kertaa normaalista hengauksesta huolimatta, kukaan ei tainnut välttyä draamalta. Draamaa, draamaa, draamaa. Eikö sitä ole jo tarpeeksi, ilman pikku juttujen vääntämistä kamalaksi showksi tai ilman kaksinaamaisia ihmisiä? Ei näköjään.

Koko päivän olin odottanut että Tony raahaisi persuksensa stadiin, ja vihdoin puoli kymmenen maissa, mukavasti sovitusta myöhempään hän ilmaantui paikalle ja päästiin ulos paleltumaan. Siinä sitten Tony, Wk, Aino, Hanna ja mä istuttiin ulkona jumalattomassa tuulessa nautiskellen alkoholia lämmikkeeksi soitellessa mahdollisia sisäpaikkoja joihin pääsisimme. Loppujen lopuksi löysin itseni Ainon, Tonyn ja Wk:n kanssa omppu hotellista. Kuten jo arvata saattaa, viinaa ja muuta mukavaa upposi ihan mukavasti ja olo oli kuin aivokuolleella. Aamulla melkeimpä olisi tehnyt mieli pyöriä kuperkeikoilla hotellin rappuset alas ja suoraan ovesta ulos.


 Keskiviikkona raahauduin viimesillä voimilla ja söin kylmän pizzan, kun ei aamulla kyennyt. Nukuin muutaman tunnin, kunnes sain viestin että järkkärini oli tullut postiin, keräsin huimat supermiesvoimani ja ryömin hakemaan sitä. Olin innoissani että pääsisin valokuvaamaan vihdoin, mutta mielenivoima veti minut takaisin sängynpohjalle ja siinä vietinkin aikani aina seuraavaan päivään saakka. Nukkuminen tosin oli haasteellista.
Jotkut anonyymit on pyydellyt kuvaa ilma meikkiä, hyvinkin intohimoisesti formspringissä, joten siinä on. Hiukset kiinni, ilman puuteria, ilman mitään. Asiasta toiseen, ajattelin tehdä vihdoin sen videopostauksen ja toisen paremman toivotun lauluvideon. Joten jättäkää videon aiheita ja biisi ehdotuksia, niin saadaan nämäkin toteutettua nopeammin.

9 kommenttia:

 1. lauluvideo ehdottomasti! äääöö en tiiä kyl biisii mut ihana oot :---)

  VastaaPoista
 2. eipä vissiin oo meikkiä tossa kuvassa silmissä ! tai sitte et oo pessy kunnolla pois, ihan niiku mustat rajaukset on :-----------D

  VastaaPoista
 3. päätitkö jo otatko sen septumin vai poskilävärit? :--D

  VastaaPoista
 4. pihlaaaaa: joo lauluvideoo tulos heti ku keksin biisin ja oon parantunu et pystyn laulaa :D

  ano1: oan septumin, heti ku rahailanne sen sallii :DDD

  ano2: mul ei oo meikkiä, ne o pesty pois ja puhdisettu meiknipoistoaineel. voi johtuu mun semi tummist ripsist et näyttää et ois rajaukset. näyttää ain tolt ku oon ilma meikkii :DD

  VastaaPoista
 5. jiahuiakajua, oot ihan hirmu kaunis ilman meikkiäki :c Ja rakastan noita vaatteita ja sun tähtitaskoja <3 JA LAULUVIDEO KIITOS.

  VastaaPoista
 6. Laula Avril Lavignen I'm with you :--)

  VastaaPoista
 7. voi herranjumala oot upee ilman meikkiä. Ja noi kiilakorkokengät*w**** rakastuin

  VastaaPoista
 8. Toi kyllä näyttää just siltä että et oo pessy kunnolla meikkejäs pois :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymit ja muut voitte olla mitä mieltä haluatte mut onneks mä tiedän :D

  VastaaPoista