★ There is (no) reason to hate youKattoikkuna, harmaa taivas, vesipisarat ropisee vasten lasia ja makaan lattialla katsellen ylös. Mietin miksi asiat meni aivan toisin kuin elokuvissa. Minulle rakkaus merkitsee nykyään henkistä itsemurhaa ja ihastuminen on jonkinasteen masokismia. Huono juttu sinänsä, sillä ihastun helposti. Ihastun usein, mutta se meenee myös ohi yhtä nopeasti kuin tuleekin. Harvemmin ehdin kiintyä ja todella ihastumaan ihmiseen niin paljon, että pelkäisin kaiken kaatuvan niskaan, mutta kun niin käy.... Huomaan olevani umpikujassa. Ajattelen liikaa, pelkään kaiken päättyvän ennen kuin edes mikään on edes alkanut. Kerran petetyksi tuleminen jättää pysyvän muiston siitä kuinka kaikki päättyi. Sitä vain kuvittelee, ettei mikään ole pysyvää ja päivä toisensa jälkeen pelkää enemmän lähestyvää loppua ja pian huomaat että kaikki kaatuu pelon takia. Et voi keskittyä muuhun, pelko valtasi mielesi. Kaiken voi silti korjata. Vai voiko?

Monien keskustelun jälkeen olen tyytyväinen tähän mihin on päädytty. Olenko pettynyt tai kaipaanko jotain? Kyllä, mutta aina ei voi voittaa ja elämä jatkuu. Välillä mietin mitä oikein yritän itselleni todistaa, sillä on vain yksi ihminen joka todella sai mut joskus tuntemaan jotai niin ihmeellistä, eikä hän mihinkään ole kadonnut. Vain kerran olen sanonut 'rakastan' ja tarkoittanut sitä täysin. Saman olen kuullut useasti hänen suustaan sanottuna, mutta mitään ei tapahtunut. Sanat vaativat tekoja täydentääkseen tarkoituksen. Tekoja, niitä odotan viellä tänäkin päivänä. Sitte kun saan sanoille vastiketta, jotka todistaa puheet todeksi olen onnellinen ja valmis ottamaan riskejä. Siihen saakka, juon joka aamu kahvin yksin ja odotan vastauksia.


Olen ollut kipeänä tässä muutaman päivän ja ei ole yhtään mukavaa. Aivastelen lukuisia kertoja muutaman minuutin sisällä ja sattuu niin että keuhkot tuntuu lentävän pian ulos. Toivon mukaan olo ei tästä enää huonone, sillä perjantaina puolen päivän aikaan lähden tädin kyydillä kohti Savonlinnaa ja viivyn siellä viikonlopun. Suunnitelmissa olisi nähdä muutamaa kaveria, tuttua ja sunnuntaina käydä kummipojan 3v.-synttäreillä, jonka jälkeen suuntana taas Nurmijärvi. Luultavimmin sunnuntaita tai alkuviikosta R tulee mun seuraksi ja tällä hetkellä suunnitelmissa hänellä olisi viipyä koko viikko, sillä ensi viikon lauantaina olis tiedossa alkoholipirskeet mun luona. Mitä olen laskeskellu tässä niin tulee ainakin olemaan tiivis tunnelma, että siitä ei ainakaa ole ongelmaa ettäkö jollekkin tulisi kylmä. Innolla odotan ensi viikkoa, vaikka hämmentääkin hieman jotkut asiat, mutta antaa asioiden mennä miten menee. Kaikki ajallaan.

Tänään hain mun ensimmäisen vaatetilauksen osan jossa tuli muutamat alusvaatteet ja musta mekko, jota voin sitte käyttää juhlissa ja toki baari-iltoina.Seuraavat osat tilauksista pitäisi tulla pian, toivon mukaan koska en jaksa odottaa niitä! Sitten tein ehkä hetken mielijohteesta tilauksen, sillä tilasin NetAnttilasta tarjouksessa olleen tehosekoittimen ja 2kilon rasian irtokarkkilakuja. Oli aivan pakko, tosin blenderi on tarpeellinen mun ruokavaliota katsoen. Tilauksia täytyisi tehdä vaikka minne ja ostella täytyisi vaikka mitä, mutta tällä hetkellä musta tuntuu että tili näyttää miinuksia, jote pitää vähän rajoittaa. Onneksi joulu on kohta voin pyytää muutamia vähän suurempia ja tärkeitä juttuja joululahjaksi ja säästää itse muihin ostoksiin.


Univaikeudet tavoitti mut taas. En saa unta, vaikka kuinka pyöri sängyn pohjalla. Yritän olla miettimättä asioita, pois koneelta ja tv:n luota, mutta siltikkään uni ei tule. Kaikki keinot on käyty läpi ja parin päivän valvomisen jälkeen uni tulee ja sitä riittää. Kun nukahdan uni on hyvin katkonaista, heräilen lähe puolen tunnin välein, mutta nukahdan aina takaisin. Saatan nukkua useita tunteja ja nouseminen ylös on aina vaikeaa ja unelias olo jatkuu pitkin päivää, kunnes taas piristyn ja päivien valvominen jatkuu. En saa rytmistä kiinni ja se hankaloittaa koulunkäyntiä. Pakko taas vaihteeksi kai käydä koululääkärin vastaanotolla, aivan kuin siellä ei olisi jo sairastamisen takia useampaan otteeseen oltu tämän vuoden aikana. Valvotan itseäni väkisin, nukahdan, pakotan itseni hereille.Blogini on saanut uusia lukijoita, kiitos teille. Nyt kumminkin yritän saavuttaa 300 lukian rajan rikki. Kun se raja ylittyy on luvassa arvonta, jossa palkintona on ihon- ja hiustenhoitotuotteita ja ihana koru. Joten lisää lukijoita - lisää yllätyksiä. Ja sitten mistä tahtoisitte, että teen viikonloppuna tai viikon alussa videopostauksen?

4 kommenttia:

 1. joo videopostaus ja arvonta. :)
  Sit tyylipostaus ja kuvia vuosien varrelta. ;)

  VastaaPoista
 2. joku meikkijuttu ois kiva :>

  VastaaPoista
 3. voin samaistua noihin siun uniongelmiin ihan täysin. mikään ei ole niin inhottavaa, kuin pyöriskellä tuntitolkulla sängyn pohjalla, ja herätä aamulla siihen tunteeseen ettei olisi nukkunut silmäystäkään. miulla lenkkeily on auttanut nukahtamaan paremmin, mutta sekään ei toimi kaikilla.

  Tee ihmeessä videopostausta, niitä on mukava katella! :)

  VastaaPoista
 4. emmma ja ano: kiitos ehdotuksist, pyrin toteuttaa molemmat :))

  Insanity: mukavaa että joku pystyy samaistumaan, tosin samastuimine tähän asiaan ei ehkä ole niin mukava :( mutta omalla tavalla huomata ettei ole ainoa ongelmien kanssa. ja videopostausta on tulossa :>

  VastaaPoista