★ Where did you goMakasin taas useita kymmeniä minuutteja takapihan terassilla tuijottaen taivasta ja annoin ajatusten harhailla missä sattuu, jopa asioissa jotka olisin tahtonut unohtaa. Oikeastaan en tahtoisi unohtaakkaa mitään, tarvitsen ne paskat muistot muistuttamaan minua, kuinka huonosti kohtelit minua ja kuinka kieroja valehtelioita ihmiset sisimmässään on. Hyvät muistot taas.... Kaikki ajatukset luovat suuren ristiriidan luottamisen ja vihan välille. En tiedä mitä tehdä.

Koko viikon olen viettänyt aikaa tyttöjen kesken Hennu, Rosita ja Karo. Vähän alkoholia ja tupakkaa, tyhmiä juttuja ja nauramista itkuun saakka. Joskus oikeasti mietin, että mitä tekisikään ilman ystäviä. Viime päivät ovat olleet ihania, kuumeesta huolimatta. Toki kuume vähän jarrutteli menoa ja virran käyttöä, mutta ehkä se on vain hyvä asia. Omituista olla nyt yksin, on niin kamalan hiljaista. Vain kissan purina ja lentokoneen humiseva ääni.

Tilasin jo kolme viikkoa sitten itselleni Canon järjestelmäkameran, jota odottelen viellä tänä päivänäkin. Toimitusaika oli ja meni, niin kävi myös minun hermoille. Soitin tilauskohteeseen ja pidin viha sävytteisen saarnan paskasta palvelusta ja tilasin Ruotsista tänään uuden paremman Canon EOS 550D järkkärin. Hintaan nähden ihan hyvä ostos ja tyydyn aluksi tuohon kapistukseen, sillä rahatilanteeni ei oikein kestä tuonkaan maksamista, mutta aina voi vähän ruoasta pois nipistää. Uusi kapistus tulee maanantaina tai tiistaina ja sitten luvassa onkin jo ensimmäinen photoshoot-hetki, kun lähden stadissa käymään.

Ensi viikolla olisi tekemistä vähän joka lähtöön. Normaalisti kouluun kolmena päivänä ja tiistaina stadiin valokuvaamaan, hiustohtorille Maricalle kynittäväks ja leffaankin olis tarkoitus eksyä. Ehkä muutamia kauppoja kierrellä. Viikonloppuna suuntana Salo ja Turku. Alkoholi painotteinen viikonloppu tulossa luultavimmin ja kouluun tätytyis panostaa taas vähän enemmän, tosin koko ajan kipeänä oleminen hakaloittaa suuresti asiaa. Mutta kaikki järjestyy.

Kello on kaksi yöllä ja iski kamala siivousinto. Aloitan pian siivoamaan koko asunnon läpikotaisin jokaista hyllyä ja laatikkoa myöten. Vaatekaappi tarvitsee ekä eniten ehostusta. Luojaparatkoon oon huomenna kuollut, kun Ainon pitäisi tulla käymään ja tuoda mulle pleikkari. Kahdelta viimestään herätys ja luultavasti en pääse ennen kuutta nukkumaan tänäänkään. Unirytmi taas korjattavana.

Luvattu videopostaus tulee kun uusi kamera tulee postista eli alkuviikolla luultavasti. Ja kamera myötä blogi saa enemmän kuva sisältöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti