★ Dear whoever meet me in London

Nipsu (äitin luona majaileva kisu)
Leila (toinen äitin luona majaileva kisu)

Savonlinnaan saapuminen oli omituista. Moneen kuukauteen en ollut nähnyt vanhempiani tai muita sukulaisia. Oletin kaupungin tuntuvan kaukaiselta, mutta ajaessamme keksustan läpi tuntui kuin olisin ollut siellä koko ajan, poistumatta hetkeksikään. Sama tympääntynyt tunne teki paluun. Vaihtelua toi uudet asunnot. Molemmat vanhemmista olivat muuttaneet uusiin asuntoihin, tosin isän asuntoa en viellä nähnyt, mutta ätiin asunto... Olen kateellinen. Asunto on kaikin puolin mukava mutta erityisesti rakastan maisemia Olavinlinnalle, suurelle sillalle ja järvelle. Mitä muuta maisemalta voisi toivoa. Linnoittauduin parvekkeelle iltaisin katselemaan kun aurinko laski ja värjäsi taivaan punaiseksi. Kuinka voikaan niin pieni asia voi saada ihminen hetkellisesti niin onnelliseksi.

Perjantaina oli tarkoitus viettää koti-iltaa, mutta kuinka ollakkaan löysin itseni baarista äidin ja sen miesystävän kanssa. Laulettiin karaokea, juotiin 'muutamat' ja juteltiin niitä näitä. Löysin uuden rakkauden, drinkin johon tuli Sourz Applea, De Kuyper Sour Applea, kossua, sirtuuna mehua ja spriteä. Ja plussapisteet suuresta lasista, jossa drinkki tuli! Tänään taas ajattelin olla äidin luona ja uppoutua sohvan pohjalle ja jäätää tv ruutua ja tehdä hyvää ruokaa, kuinka ollakkaan isä soitti että menenkö baariin yksille. Mikäs siinä kun ilmasta alkoholia tarjolla, neljän aikaan löysin itseni taas baarista. Baarissa oli tikkakisat, joka meinasi että lähibaari oli täynnä räkäkännissä olevia tikan heittäjiä ja voitte kuvitella lensivätkö tikat aina niinkui piti, ei. Baarissa näin vanhaa tuttuakin pitkästä aikaa ja muisteltiin Kongon reissua mikä tehtiin vuosia sitten, vieläkin muistan kipeän häntäluun ja aamun sumuiset hetket. Tahdon elää sen viikon uudelleen. Noh kumminkin siinä sitten tuli otettua yhdet jos toisetkin ja lopputuloksena oli tietysti päiväkännit. Mietin että mitä tämä on, tulen Savonlinnaan asti ja koko viikonloppu menee baarissa. Käyhän se niinkin.

Pahimmista selvitty, ruokaa tehty ja syöty. Pizzaakin haettu, vaikka bataattisosekeittoa tulikin syötyä kattilallinen siinä laskuissa, mutta hyvin mahtu pizzakin viikon paastoamisen jälkeen. Vihdoin kärsin syödä kunnolla ja kielen turvotuskin laskee pikkuhiljaa. Kello on 04.21 ja aamulla olisi aikainen herätys, sillä tehtävää riittää ja kolmelta täytyisi olla kummipojan 3v synttäreillä ja sieltä suuntana Nurmijärvi. Luultavimmin olen vasta illalla kymmenen maissa nurmijärvellä ja yhdentoista aikaan Riku tulee mun luokse ja luultavimmin onkin sitten yli viikon. Mitä siitäki tulee, en tiedä.. Hauskaa varmasti!

Tili näyttää miinuksia ja sähköpostin saapuneet kansio täyttyy tilausvahvistuksista. Vaatetilaukset, blenderi, 2kiloa irtokarkkeja ja järjestelmäkamera... Tilauksia tulee ja tilauksia menee. Rahaa tulee harvoin ja taidan elää ylivarojeni. Järjestelmäkamera oli pakko tilata, sillä en kestä enää huonolaatuisia kuvia ja ainaista patterisotaa digikamerani kanssa. Järkkärin mukana tulee toine objektiivi ja jokin kija ja hintaakin oli ihan reilusti ja vähän liikaa. Tehosekoittimenkin ja karkit tilasin hetken mielijohteesta kun sillä hetkellä teki mieli smoothieta ja karkia. Tosin blenderi on tarpeellinen, mutta karkit..... Olisi voinut jättää tilaamatta. Kuitenkin tässä odottelen tilauksia ja toion mukaa kamera ja blenderi tulee viikon sisällä, jotta päästää Rikun kanssa kuvailemaan oikein kunnolla ja läskeilemään smoothien ja pirtelöiden kanssa. Can't wait.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti