★ 1000 miles away from you
Hiuskriisi, vaatekriisi, lävistyskriisi ja kriisit senkun jatkuu. Hiustyyli on taas suurin ongelma. Tekisi mieli leikellä hiuksia ihan kunnolla, mutta kadunko sitä seuraavana päivänä? Ei tiedä kun kokeilemalla, sitten vituttaa jos kaduttaa.

Vaatteita siellä täällä, mutta siltikkään ei löydy mitään kivaa päälle puettavaa. Kaikki rahat tekisi mieli kuluttaa shoppailuun, mutta mllä sitten elän seuraavat kuukaudet. Paheeni on nettikaupat, koska siellä shoppailu on aivan liian helppoa ja vaivatonta. Kuitenki aion uhrata muutamat kympit uusiin vaatteisiin lähipäivinä. Sehän on vain ruuastani pois.

Septum, poskilävärit, septum..Kun päättämisen vaikeus iskee ja rahatilanne kiristää. Septum olisi ykkösvaihtoehto, koska tahdon se takaisin, mutta poskilävärit silti himottais enemmän. Päivä aikaa miettiä ja sitten päädyn jompaan kumpaan tai en kumpaankaan. T:n kanssa luultavasti mennään yhdessä ottamaan uudet lävistykset, mutta saa nähä kyetäänkö sinne asti. Tiistaina kaikki selviää.

4 kommenttia:

 1. Sama tääl. Kaikki kriisit samaan aikaan, mut ei rahaa mihinkään. Miks just rahan pitää olla niin iso juttu elämässä?

  VastaaPoista
 2. Aaa, sama tilanne D;

  Sanon nyt noista läväreistä oman mielipiteeni, vaikka sitä ei kysyttykään: Ota poskilävärit :D Sopis sulle varmasti tosi hyvin :3

  VastaaPoista
 3. pitäs varma perustaa joku kriisikerho ja kerätä kolehti :DDD

  Illusionist: kiitti mielipiteest. huomen pitäs tehä lopullinen päätös kumman otan mut se seliää teille sit keskiviikkon :D

  VastaaPoista
 4. ota poskilävistykset! vaik varotan kyl et niitten kaa saattaa tulla probleemii. itel oli mut toisen posken takii olin sairaalas ja toine vaa ei jaksanu parantuu ^^ mut mul onki ollu huono tuuri lävistysten kaa..

  VastaaPoista