✰ Morning is here

Ei oo mulle normaalia, että lisäisen blogiin kuvia mun ostoksista sun muusta mutta ajattelin niitä nyt alkaa laitella sillontällöin ku niitä tulee. Niitäkin kun on joskus toivottu. Viime viikolla käytiin Jeren kanssa kaupungilla ja löysin kymmeniä ihania vaatteita alennuksesta, mutta rahattomana tyydyin vain muutamaan ostokseen, joista Jere osti mulle tuo alla olevan lintusormuksen johon rakastuin. Toinen rakkuden kohde, nimittäin timanttisilmäinen pöllösormus jäi viellä kauppaan odottamaa perjantaita kunnes käyn sen ostamassa. Savolinnan Jimm&Jill-liike lopettaa ja siellä on tyhjennysmyynnit josta löysin kivan paidan erittäin halvalla. Myös Seppälästä löysin vetoketjullisen tuubitopin johon tykästyin heti, se sopi myös mukavasti pikkuserkku Jennan rippijuhliin joissa olin sunnuntaina.

Lintusormus - Seppälä 4,95€ 1,50€
Toppi - Seppälä 24€ 11€
Pusero - Jimm&Jill 28€ 2€Tosiaan oltiin sunnuntaina Jennan, mun pikkuserkun ripijuhlissa Mikkelissä. Tunnelma kirkossa noin 1½ tunnin ajan oli erittäi hilpeä, ellen sanoisi varpaita kutkuttava, sillä oltiin valvottu Jeren kanssa koko yö. Papin puheille, kaatuville ruusuille, muille vieraille ja omille tyhmille jutuille ei voinut kui nauraa. Välillä nauru häriitsi luultavimmin muitakin vieraita kirkossa, sillä ei vain kyenyt enää pidättelemään naurua. Kahvitilaisuudessa taas melkein olimme nukahtaa, joten valtasimme sohvat ja kasaismme eteemme ruokaa. Toimii aina. Rippijuhlista lähtiessämme me vietiin Jere Mikkelin rautatieasemalle ja hyvästeltiin puoliunessa. Mulla oli jo ikävä valmiiks. Onneksi olin niin unessa, jotta eti takaisin autoon päästyäni nukahdin ja nukuin koko automatkan kotiin asti, joten vältyin suurimmalta ikävän tuottamalta vitutukselta.

Jenna ♥
Tänään istuin laiturilla ja syötin sorsan poikasille ja kymmennelle isommalle sorsalle leipää. Istuin Leilan (toinen kissoistani) kanssa nurmikolla ja juttelin sille niitä näitä. Rakastan hetkiä kun saan vain istua ja olla rauhassa. Katsella ympärillei ja höpöttää vaikka kissoilleni kaikkea mitä mieleen tulee. Onnekseni kissat eivät vastaa miauta enempää, vaikka katse kertoo joskus enemmän ja usko kissojeni pitävä minua joskus erittäi outona. Ihmettelen usein ihmisiä jotka eivät osaa avostaa rauhaa, kiireettömyyttä ja sitä hetkeä jota juuri nyt elää. Aina ei tarvitse olla kiire. Itse tosin voisin joskus taas kiirehtiä, etenkin sängystä ylösnousemisen kanssa, sillä kulutan elämästäni varmaan yli 70% nukkumiseen yli 12tunnin yöunillani. Jännä sinäänsä, nukkuminen on rittäin mukavaa.

Mulla alkaa perjantaina työt ja kokeilin äsken mun työvaatteita. Ne on kokoa xxs ja housut pitäisi olla caprit, jotka kuitenkin sitten peittää mun varpaat ja mahdun yhteen lahkeeseen. Myöskin paita on laatua 'sain uuden 4hengen retkiteltan'... Roikkuu polvissa, tilaa olisi vähitään seitsämälle minulle ja mikä parasta paita on keltainen ja housut punaiset. Värit joita en päällei pistäisi ihan heti vapaaehtoisesti. Onnekseni omistan ompelukoneen ja vähän muokkailen vaatteita nii eiköhän työtkin suju ilman maan alle vajoamise tunnetta. 

Huomenna olisi tarkoitus käydä Karon luona ja mahdollisesti nähdä Jesseä. Sitten torstaina kaiketi kahville Tomin kanssa, iskän luokse syömään ja Jennan kanssa valokuvaamaan. Perjantaina poliisilaitokselle passia hakemaan ja uusi passikuva, alennusmyynnit ja ainiin työt. Jos lämmintä ja aurinkoa riittää niin viikonlopu ja töiden jälkeen suuntaan aina rannalle aurinkoa ottamaan ja ehkäpä uimaan. Innolla odotan jo synttäreitä. Enää pari viikkoa ja vihdoin täytän 18-vuotta ja luultavimmin 22.-24.7. risteilylle tai muuten vaan synttäreitä juhlimaan. Synttärilahjaksi toivon mukaan saan järkkärin ja tottakai lahjakortteja vaatekauppoihin, koska haluan shoppailemaan! Mulla on tässä myös pieni vähän isompi stressi muutosta, asunnon saannista ja koulun alusta. Paljon tehtävää ja rahan menoa, mutta niin vähän aikaa ja mistä rahat. Voi olla että tulee tekemään tiukkaa muuton kanssa ja asumisen kanssa parin ekan kuukauden ajan. No mutta kaikesta selviää... Toviottavasti.


3 kommenttia:

 1. " Ihmettelen usein ihmisiä jotka eivät osaa avostaa rauhaa, kiireettömyyttä ja sitä hetkeä jota juuri nyt elää. Aina ei tarvitse olla kiire. "

  - Nuo kaksi lausetta ovat kuin omista ajatuksistani, olen täysin samaa mieltä ! Itse tykkään yleensä tehdä kokoajan jotain, mutta joskus ( liian harvoin, toivoisin että useammin ) minut valtaa tunne, että tahdon vain istua ulkona nurmella ja kuunnella luonnon ja elämän ääniä ja ajatella kaikkea mitä ne saavat mieleeni.

  Mutta onhan se hyvä, että joskus ihminen elää myös kiireessä. Millasita olisi, jos koskaan ei olisi kiire ? Entä jos kukaan ei kiirehtisi minnekkään, vaan eläisi hetkessä ? Eihän siitä mitään tulisi. Ihmisluonto on kummallinen ..

  VastaaPoista
 2. Hahhah, mä rakastan kaikkia sun kirjotusvirheitä! :--D Saan susta jotenkin sellasen käsityksen että oisit sellanen ihminen, että teet ensin, ja ajattelet sitten, tosin nytkun tarkemmin ajattelen, tuntuu että asiat eivät juurikaan ole niin.. :D

  VastaaPoista
 3. Eris; niin totta. Toivottavasti koulus ja muuten pääsis tutustuu suhun. vaikutat tosi mukavalt ja blogistaski huomaa et meillon saoi ajatuksii aika paljon =)

  Anonyymi; härregyyd, en voi mun kirjotusvirheilel mitää :___D ja joskus käy niin että ajattelen ennen kun teen ja joskus taas en ajattele ku teen.

  VastaaPoista