★ Midnight sun


Viime viikko oli ja meni. Monena päivänä mua ahdisti aivan suunnattomasti. Pienetkin asiat saivat pään pyörälle, enkä tienyt kuinka suhtautua asioihin. Mieliala heitteli reunalta toiselle, en ollut valmistautunut tälläiseen tunnemyrskyyn. Sateisia päiviä ja salamointia. Välillä tuntui että kaikki olisi kaatumaisillaan niskaan, mutta ei niin käynyt. Mulla oli ystäviä tukemassa ja vaikken heille välillä pahaa oloani näyttänytkään he olivat kanssani. Viikko kokonaisuudessaan oli mukava, ehkä vähän odotettua erilainen.

Viime viikon Jere oli Savonlinnassa ja näin muutamia kavereita kaupungilla. Juhannus oli tarkoitus viettää vain Jeren kanssa, mutta loppujen lopuksi Hennu ja Tony tuli Savonlinnaan myö ja vietimme juhannusta heidän, Jennan ja monen muun kanssa. Samassa porukassa pyöri viikonloppuna hyvin moni ei-odotettu henkilö ja moni, joiden kanssa välit eivät ole olleet niin kummoiset lähiaikoina, mutta nyt sekin asia on hoidettu. Luulisin ja toivoisin niin. Viikonloppuna ihmisiä pyöri maassa ja vastaan konttasi toinen toistaan nuorempia pikuteinejä ja naurun aiheita riitti vaikka muulle jakaa. Juhannuskokko oli lähestulkoon palanut kun päästiin paikan päälle, johtuen ihmisten laiskuudesta ja juttujen määrästä johtuen. Istuttiin myöhään yöhön asti Riihisaaressa, josta sitten lähdettiin meille päin, vaikka siinä matkalla vierähti reilusti aikaa sillalla meittiessä hyppääkö osa meistä uimaan vai ei. Lopputulos; kukaan ei hypännyt ja mun hermot meni loppumatkasta. Kuitenkaan en voi valittaa, juhannus nimittäin oli yksi mukavimmista aikoihin ja kiitos siitä mukana olleille! Ja tässä muutamia kuvia juhannukselta.

Jenna♥

Mikko & Jere

Teemu soitti huonon biisin.
Hennu

Jesse, minä, Mikko & Teemu

Tän piti olla kuva must, mut kaikki varmaan kiinnittää huomioo Jeren ja Mikon tappeluun Salmaripullosta.

Tony, minä & Mikko

Teemupeemu





Jere<3



Kiitos Jerelle ku tuli irvistelee mun taakse.
Kuumii kesäkollei ;))
 P.S. Lisäsin tonne sivuun uuden palkin, jossa näette tulevia postauksia. Postaukset, jotka poikkeavat normaaleista höpötyksistä. Ja tää luvattu juhlapostaus tulee perjantaihin mennessä. Sitä valmistellessa menee hetki, pahoittelui siitä!

P.P.S. Kysymys-postausta voisin tehdä pitkätä aikaa joten kysymyksiä lisää joko kommenttiboksiin tai jennieannihilation@hotmail.com :)

7 kommenttia:

 1. Hiuksesi ovat todella kauniit ! Värjäyskin on todella upea, sopii sinulle törkeän hyvin !

  VastaaPoista
 2. hhahh, jotain nolointa on tuolla riihisaaressa sekasin olevat -97 ja -98... :--D

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinne järvee hyppäs Mikko uimaan? :D:D Tai ainakin muistelen, et näin asia olisi ollut?

  VastaaPoista
 4. Eris; kiitos paljon ♥

  Meri; joo niin oliki, Mikko meni uimaa mut ei hypänny XD

  geisterfahrer; älä vaa... niin totta. hävettää :D

  VastaaPoista
 5. varmaa ihmisiä vituttaa kattoo omia kuviaan siun blogista. ja lopeta se varattujen vikittely, varsinkin kun oot sitä itsekkin.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi; näiltä ihmisiltä on kuvien julkasemiseen kysytty ottamishetkellä lupa niiden käyttöön. JA kerroppa mulle taas ketäpä oo vikitelly? Ainiin Teemu Huukia, anteeks jos se sua niin kamalasti häiritsee että liikun samassa porukassa sen kans joskus. En kl sitä oo vikitell j siit o aika vitun monta todistajaa =) että pidäppä huoli omista asioista =)

  VastaaPoista
 7. oi muru oot niin kaunis :) !
  <3

  VastaaPoista