✰ I have to do something, right now

Hädissäni pyörin ympäri huonetta, kissan katsellessa minun pyörimistäni hämmentyneenä. Puhelimeni soi, mutten löydä sitä. Pian puhelin osuu näkökenttääni ja ryntään vastaamaan. Puhelimesta kuuluu nuoren tytön ääni ja petyn. Odotin kuulevani nuoren miehen äänen, joka kertoisi saapuvansa luokseni ensi viikolla, mutta aivan turhaan. Eihän soita, ei vaikka kuinka toivoisin. En tiennyt mitä sanoisin tytölle takaisin. Tyttö selitti iloisesti omasta päivästään ja mumisin vaisusti takaisin. Sanoin olevani nyt kiireinen, enkä ehtisi puhumaan ja suljin tylysti puhelimen. Siirryin parvekkeen sohvalle mehulasin kanssa kissan seuraten kannoillani. Kiedoin viltin harteilleni lievittämään viellä viileähköä ilmaa. Aurinko paistoi ja vesipisaroita putoili tasaisesti puidenoksilta maahan. Kissa käpertyi syliini ja katseli aurinkoa kohden, selvästi siitä nauttien. Minäkin nautin auringonsäteiden lämmittäessä kasvojani, tuoden lämpimien kesäpäivien tunnun mieleeni. Suljin silmäni ja nautin hetkestä. Hymy nousi hiljattain kasvoilleni, naurahdin ääneen. Miksi murehti nyt, kun maailma on puhkeamaisillaan koko kauneuteensa silmieni edessä. Lintujen laulu, visipisaroiden napsahdus ja aurigon lämpö. Taas yksi uusi alku kaikelle, kevät on saapunut.


Tänään mulla on suunnattomasti asioita tehtävänä, mutta niistä kerro sitten myöhemmässä postauksessa. Kumminki tämän postauksen tarkoituksena olisi ottaa yleinen katsaus mun blogiin. Mun blogin pää sisältöhän perustuu mun omakohtaseen elämään ja ajatusmaailmaan. Lisänä kumminki välillä on ollut joitain toivepostauksia ja videoblogiakin olisi tulossa, kun blogger suostuisi kanssani yhteistyöhön.

Nyt kumminkin 100 lukijaa on yhtä lukijaa vaille täynnä ja teitä odottaa erityispitkä postaus, jossa teille paljastuu enemmän musta, mun menneisyydestä ja siitä ei-niin-hyvin-menneestä-koulunkäynnistä asioita. Lisänä myös kuvamateriaalia vuosien takaa ja muuta mukavaa. Ja myös kauan puhuttu ja odotettu lauluvideoni, jota itse en odota juuri ollenkaan.

Tämän lisäksi blogille on tässä ihan lähiaikoina tulossa uusi layout, kun vain saan taas yhteistyöhaluisten ohjelmien kanssa tapeltua loppuun. Ja nyt tämän vuoksi haluan blogiini jotai uutta sisältöä. Olen kauan miettinyt esimerkiksi erilaisia teema- ja kuvapostauksia... Näistä muutama kysymys tähän perään.

 • Teemapostauksien aiheita?
  - Aihealue voi olla laaja, jonka sitten jaan pienempiin osiin eri päiville.
 • Kuva-postaus aiheet?
  -Kerro mistä tahdot mun ottavan kuvia, mitä tahdot nähdä esim. huoneeni, vaatekaappi, jääkaappi, varpaat... Kumminkin rajansa kaikella.
 • Musta-valkea, musta-pinkki vai musta-turkoosi layout?
 • Mitä hyvää ja huonoa blogissani on?
Näihin voitte jättää vastauksen tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai vaihtoehtoisesti lähettää sähköpostiini jennieannihilation[at]hotmail.com. Ja sitten 13.3.-11 mennessä vastauksia. Ja suur kiitos mielipiteensä ja ehdotuksensa jakaneille jo etukäteen! ♥

6 kommenttia:

 1. Teemapostauksena vois olla sun intohimot. Esim. mistä sä nautit ja mikä ois sen hetkinen fiilis, ni siitäki voisit jonkilaisen kuvan yrittää väsätä ! (: Ja musta-turkoosi layout kuulostaa ihanalta ! Ja blogissas on kaikki hyvää. Pitkät blogaukset, monipuolisia kuvia etc (-:

  VastaaPoista
 2. Joo tätä ei tarvii lisäää "hyväksyyy", mut ois makeee jos esittelisit aina joskus parhaita ystävä, kavereita, tuttuja ja sillaisia joiden seurasta nautit! :3 Laadi vaik joku kysely ja sit kerrot omii mielipiteit henkilöstä! :D JNEJNE! :D:D:D

  -500PANDULIINI-

  VastaaPoista
 3. hohoo voi sua c: osaat kirjottaa tosi hyvi! rupee ihmees tekee jotai runoja tai muuta taidetta jossa käytetää sanoja, koska sä osaat oikeesti pukee tunteet sanoiks! Mahtavaa tekstii hei (=

  VastaaPoista
 4. Alix: Oi kiitos =) kiva että tykkäät! Ja mulla on kyllä runoja ja laulunsaoi ja vaikkas mitä tos laatikos niinku se pursuaa niitä ja muutama kansiollinenki löytyy. En vaan oo keränny rohekutta julkasta niitä. Tosin on mulla muutama runo rakkausruno.fi:ssä... tosin aika vanhoi.

  VastaaPoista
 5. ää ää ää tykkään paljon sun tavasta kirjoittaa :--) ja tee vaikka joku tyylipostaus tai jotai en tiiä.

  VastaaPoista
 6. ota kuvia sun huoneesta ja muutenkin sun elämästä, esim sun kissoista :3 ja nii ota ittestäs kuvii JA laita video missä laulat.

  VastaaPoista