★ It was only just a dream

Näin ihan esimmäiseksi mä aion kertoa teille kivasta tyypistä nimeltään Eddie. Vain koska hän vaatii. Edi on ihan mukava yleensä, paitsi sillon ku alkaa inisemaan jos sitä puree. Ku mä puren, sä oot hiljaa♥. Älkää käsittäkö väärin, mulla on vaan 'pieni' puremisfetissi, mut en mä kovasti pure. Joo asiaan! Edi on aika lyhyt, noin mun pitunen eli jota 170cm paikkeilla, mut hei lyhyet on söpöimpii! Ja sit Edi on juoppo. Se juo aika paljon kaljaa ja kun se juo kaljaa ja sille sanoo 'tanssi' niin ekaks se mutisee vastaan, mut kun musiikki alkaa soimaan ni jo pistää jalallakoreasti! Sit Edi on myös harvinaisen hidas ja ehkä laiskakin, vaikka itse sen kieltää. Sovit Edin kans et tuu siihen ja siihen sillo niin saat soittaa pariin kertaan missä herra viipyy, kunnes lopulta saapuu paikalle. Sit myöskin unissaan Edi kuorsaa joskus, vaikka väitti toista aluks. Sit aina kun Edi on jossai viikonloppusin niin se tykkään sit soitella vähän hiprakssa ja pelata jos jonkin näkösiä pelejä, vaikkei niiden päätarkoitus toteutuisikaan puhelimessa.... Ainakin hauskaa on kun saa toista kuunnella, tosin eddijurri-suomi-edijurri-sanakirja olis josus kätevä! ♥ Itseasias en oo edes pahemmin kauaa tuntenu Edii, mut voin sanoo et se on iha super kiva, paitsi vittuuntuneena sille vois survoo pesarin poikittain perseesee! Edi on myös mun paras datiskaveri. Sen kaa mä ain dataan yöt ja päivät, eikä juttujen laadusta ole tinkimistä! Ja myöskin voitte seuraavasta kuvasta huomata, että on se iha kuumaki! :D ♥

Joo ja sitten asiaan. Huomenna meille tulee ainakin Hennu ja mahdollisesti o huomenna myös Jenna ja Karo. Tosin Karosta ja Jennasta ei ole varmuutta ja saattavat tulla vasta lauantaina, jos ollenkaan. Viiikonloppu olis tarkotus ja chillaa ja lähinnä valokuvailla, tehdä ruokaa, katsoo leffoja ja jauhaa paskaa jos jonkilaisista asioista ja kerrata viime vuosi ja sen tapahtumat, ainakin ne mitkä niistä muistaa. Todellisuudessahan suurin puheenaihe on miehet, mut minkäs teet. Niistä nyt on aina jotai positiivistä ja joistain sitten taas vähemmän positiivistä.
Sitten mulla ois luultavimmin edessä hiusten värjäys, koska juurikasvu. Tsia mua ärsyttää suunnattomasti alkaa vaalentamaan juurikasvua ja sen jälkeen laittaa uusi väri päähän joka on funky purple, sillä kaupasta oli flamingo pink ja baby pink loppu. Enkä aio todellakaan odotella kahta viikkoa jotta saisin Helsingistä ostettua toisen värin, joten hetken saan olla sitten vaikka hieman violetin sävyisillä hiuksilla. Tosin koitan pieneen hiustupsuun väriä ja jos se on aivan kamala niin olen sitten pari viikkoa järkyttävineen juurikasvuineen kärsimässä kotinurkissa astumatta jalallanikaan ulos.

Ystävänpäivä lähestyy ja mä masennun. Kaikki hehkuttaa, kun niillä on suunniteltuna kavereille ja kaverieden kanssa vaikka mitä. Mitä mulla on? Ei yhtään mitään. Kaikki kaverit kaukana, tosin muutama täällä ehkä. Mutta ei ketään sellasta kenen kanssa voisi vaan olla tai keksiä joti tosi repäsevää sille päivälle ja sais tuntee että oikeesti olis joku kunnon ystävä. Ja tästä puheenollen, en osaa olla yksin. Haluisin niin paljon löytää ihmisen jonka kassa jakaa mun päivät, edes viikonloput ja olla yhdessä. Olis parisuhde ilman turhia mustasukkasuuksia, riitoja ja turhia hössötyksiä. Tottakai jokaiseen parisuhteeseen kuuluu riitoja sun muuta, mutta silti olis hyvä olla toisen kans. Sit se että asun täällä korvessa viellä, tuntuu olevan suurin este edes yrittää mitään. Oon miettiny ettei se välimatka mitään vaikeuta tai pilaa, jos molemmat on valmiita tekemään asian eteen jotain luottaa toiseen. Sit se et suhteelta mä en vaadi koko ajan läheisyyttä ja sairaalloista toisessa roikkumista, koska mäki tartteen omaa tilaa, siks mulle ehkä pieni välimatka oliski jollakin tapaa hyvä, mutta plaah. Mitäpä tätä suotta itkemään. Kai viellä joku päivä.

Tää päivä oli tavanomaisen tylsä. Mä katoin telkkaria, tein ruokaa jonka muut söi, fiilistelin musiikintahdissa ympäri taloa ja lauloin. Mikä parasta, kuullokkeet korvilla musiikkii pauhaa, tanssahtelen taloa ympäri harjotellen tanssiaskelia ja takapuolenpyöritystä ja dataillen samalla kännykällä ja johonki väliin viellä laulellen. Kuka väittää etten voisi tehdä montaa asiaa yhtä aikaa! Äiti oli kylläkin sitä mieltä että 'persettä vähemmän ja hyödyllistä tekemistä enemmän!' ja siitä hyvästä sainkin työkseni huomenna siivota. Elikkä aamulla aikanen herätys joskus 10 aikaan, jotta kerkeää imuroida ja läträtä suihkussa ja laittautua ja käydä kaupassa ja huhuhuh. Tiedän jo nyt etten jaksa herätä ja hätäpäissäni herään kahden aikaa ja imuroin nopeasti ennen äidin tuloa ja kuuntelen kitinää loppu viikon kun en osaa imuroida. Onko sekään enää uutta... eipä taida.

Ajattelin tässä että lähtisin maaliskuun puolessa välissä kolmen päivän risteilylle luultavimminn Tukholmaan. Vapaaehtoisia mukaan lähtijöitä? Ei huvittais pahemmin yksin lähteä hiipparoimaan laivalle, en koskaan löydä takaisin hyttiin ja pelkään että se laiva uppoaa. Eli voin luvata ettei tulis tylsää kun kiljun ja juokse ympäri laivaa ja etisn lähimpiä uloskäyntejä varmuudenvuoksi. Tosin tämäkin lähteminen on nyt siitä kiinni onko rahaa, mutta aina sitä jostain saa. Ja kun ei tuo maksanut kun jonku 40-80€/4hengen hytti.

Aaa mulle tuli sairas tarve saada purra jonku alahuulta ja hiplata ja purra solisluita. Onko tää nyt sopiva asia blogissa ilmoitettavaks, mut minkäs teet. Solisluu- ja puremisfetissi on pahimmat mitkä tiedän. Oikeesti ei luoja, vapaaehtoisia uhreja. Naamaraja. Noeiläppä. Joo okei tietty on. Nyt en enää voi keskittyä mihinkää muuhun ku solisluihin ja puremiseen joten... Tämä on hyvä jättää tähän ettei tule mitää sanomista tekstin asiallisuudesta.

Two things:
If it makes you happy, do it.
If it doesn't, then don't.

P.s. On turhauttavaa jos ei saa sanottua jotain asiaa suoraan ja selkeesti mitä haluis jollekkin sanoa. Pitää vaan tyytyy olemaan hiljaa ja miettimään mitä tapahtuis jos asian sanois, vaikka tietää ettei sitä saa koskaan selville jollei avaa suutaan ja saa sanoja ulos. Tirhauttavaa, mutta kun ei vaan pysty.


2 kommenttia:

  1. P.s. On turhauttavaa jos ei saa sanottua jotain asiaa suoraan ja selkeesti mitä haluis jollekkin sanoa. Pitää vaan tyytyy olemaan hiljaa ja miettimään mitä tapahtuis jos asian sanois, vaikka tietää ettei sitä saa koskaan selville jollei avaa suutaan ja saa sanoja ulos. <- tuo kohta tuli just ku suoraa miu ajatuksist täl hetkel ;o. olis paljo sanottavaa jollei mut ei vaa viiti avaa suutaan ja si miettii että mitähä jos avaiski päänsä mut ei..

    VastaaPoista
  2. ihania ja pitkii nää sun blogitekstit ! like ♥ Osaat muutenki kirjottaa kivasti =)

    VastaaPoista