✰ Wake up honey, it's a beautiful day

Kaunis päivä, mutta sitäkin kauniiimpi aamu. Joka aamu kuuden aikaan aurinko alkaa nousta taivaalle ja minä katselen ikkunasta kun taivas muuttuu tummanharmaasta vaaleanpunaiseksi. Niimpä niin, siihen loppu se kaunis päivä sitten, kun on valvottu koko yö ja väsymys alkaa painaa ja on aika mennä minun näkökulmastani yöunille. Kuinka rasittavaa tämä alkaakaan olla, kun itse käyn nukkumaan valoisan ajan tullessa ja herään kun muut ovat käymässä nukkumaan ja on pilkkopimeää. Minusta tuntuu, etten edes enää muista miltä normaali aurinkoinen päivä näyttää tai kuinka kaunis se voikaan olla. Kuvia auringonpasiteesta, kiilteveistä luminietoksista ja puiden oksilla lepäävistä lumikasoista... Tuntuu kuin se kaikki olisi vain unta, pelkkämielikuvitukseni tuote pimeässä elämisen jälkeen...

Tässä muutama päivän aikana, ilman on lämmenny jonku verran. Tänäänki heräsin illalla siihen kun vesipisarat puun oksilta putoili ikkunalaudalle, aina pudotessaan päästäen pienen vaimean napsahduksen.Odotan kevättä niin paljon. Luemet sulaa, aurinko lämmittää, jäät sulaa ja mikä parasta.. Kesä on lähempänä ja puistokausi alkaa taas! Voi että olen sitten iloinen kun ilmat lämpenee kunnolla, ei tartte pakkautua kymmeneen vaatekerrokseen ja pääsee rannoille ottamaan aurinkoa ja kävelemään paljain varpain kuumaan hiekkaan. Miksi ei vain voisi olla aina kesä tai edes pitkä kesä ja talvi kestäisi vain kuukauden. Kesä on oikeasta elämän parasta aikaa, ainakin minulla.

Oon tässä jo monen päivän ajan ollu aikeissa, että siivoaisin huoneen perusteellisesti jkaista pikkutavaraa ja vaatehuonetta myöten.Tarkoituksena olisi saada kaikki turha huoneesta pois, jotta siistinä pitäminen helpottuisi edes hieman. Ajattelin samalla vähän vaihtaa ärjestystä ja viedä äitilta olohuoneesta pari hyllyä ja siirtää ne omaan huoneesee ja sohvankin voisin ottaa takaisin. Mun huone on tällähetkellä kuin kaatopaikka ja erittäin tylsästi sisustettu, johtuen siitä että en täällä kauaa asu. Enää muutaman kuukauden. Haluisin viimein saada sen pysyvän kivan pienen kaksion tai yksön, jonka voisin sisustaa oman mielen mukaan.
Tulin taas ajatelleks opiskelua, että mitä missä minne ja milloin. Olen nyt ajatellut, että haen kyllä eri kouluihin kevään yhteishaussa ja vaihtoehtojakin olisi muutamia. Lähinnä olen miettinyt audivisuaalista, parturi-kampaaja tai vaatetus-linjaa. Nyt mielessä on käynyt, että haluaisin opiskella ehkä kansainvälisesti, löysin yhden ammattiopiston, jossa kaikki tapahtuu englannin kielellä. Siitä voisi olla hyötyä myöhemmin, kun suuntaan ulkomaille. En ole varma viellä mistään asiasta, tahtoisin vaik kaiken olevan sormia napsauttamalla sillä selvä, mutta niihän se ei tule olemaan. Saan tehdä työtä kaiken eteen.

Tänään en varmaan kerkeä enää nukkua, eli siis samoilla silmillä toinen päivä putkeen. Aloitan nyt huoneen siivoamisen ja toivon mukaans saan sen hoidettua loppuun. Kolmen aikaan pitää mennä iskän luona käymään ja harjoitella parin kappaleen omaa laulu osaa. Sitten illalla kuoroharjoituksiin ja sieltä kotiin. Luultavimmin illalla kerkeän viellä mennä valokuvaamaan ja harjoitella jotai ihmeellistä tanssi juttua tiistain tanssituntia varten. Nyt en juurikaan jaksa enää mitään ihmeellistä kirjotella, kun tämänki vaan kirjoitin tylsyyden vuoksi, mutta huomenna viimeistään sitten jotai tähdellisemää kerrottavaa teille... Ainakin toivon niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti