✰ New year, new life?

Kello soi aamulla puoli seitsämän aikaan ja alotin aamuni tutulla ja turvallisella tavalla painamalla torkkua kahdeksaan asti aina 5minuutin välein. En vieläkään ymmärrä kuinka siinä onnistun, mutta hyvin se näytti sujuvan. Kahdeksalta sain vihdoin itseni ylös ja laittauduin valmiiksi ja söin aamupalaksi huikean mandariinin, kuten yleensä. Seuraavana oli vuorossa operaatio herätä isä joka oli vaikeusasteelta 1-10 noin 12, sillä isäni unenlahjat ovat samaa luokkaa kuin minulla. Siinä sitten jonkin aikaa huudeltua sain viimein sen hereille. Päästiin viimeis lähtemään ja kerkesin juuri ajoissa bussiin. Bussissa tarkoitukseni oli kirjottaa yksi mielssä jo kauan ollut novelli, mutta nukkumiseksihan se meni, sillä viime edellisen yön unet oli jäänyt alle viiteen tuntiin.

Puolentoista tunnin unien jälkeen pääsin vihdoin Mikkeliin, jossa Hennu olikin jo vastassa. Käveltiin keskustassa hetki, kun kävin ostamassa pinkin hiusvärin ja siinä samalla pikaisesti pyörähdettiin Anttilas ja matkalla Hennulle, emolaan käytiin kiinalaisesta ruokaa mukaan. Matka Hennulle oli pitkä ja tuskanen, sillä mä olin tehny väärän kenkä valinnan. Kunnon korolliset nilkkurit. Voitte kvuitella miten hidasta ja muutenkin vaivalloista matkan teko oli niillä kengillä raahaten kahta laukkua ja muovipussia mukanaan.

Lopulta Hennulle päästyä värjäsin hiukset pinkiksi. Sit odoteltiin, että porukkaa tulis Hennun luo. Tarkoituksena oli viettäää uudenvuoden aatto iltaa ensiks Hennulla ja siitä sitten mennä keskustaan. Illan kuluessa minun ja Hennun lisäks siellä oli Erika, Julia, Rosi, sen kaveri ja sitten siinä kävi myös jotain henkilöitä joita en tutenut ja Karo mussukkani pikaisesti ovella. Meno oli talossa mitä oli, jossai vaiheessa tuli hieman parin henkilön menosta mieleen jokin lesboporno, mutta en sitten siihen sen enempää kiinnittänyt huomiota sillä oli muutakin mietittävää, esim. kuinka aikoisin kävellä keskustaan ja takaisin ihanilla korkokengilläni kun jalkani olivat jo valmiiksi ihan muusina. Noh silti me lähdettiin yhdentoista aikaan kohti keskustaa ja voin sanoa... En ollut ennen tuntenut mitään kamalampaa jaloissani kun silloisen kivun.

Kuinka kaunista voikaan joskus olla. Valkea lumi peittää maan, tumma taivas, kauniin väriset raketit räjähtelevät tuoden kirkkaita valoja taivaalle ja ihmiset halailemassa toisiaan toivottaen hyvää uutta vuotta. Tämänkin voimme nähdä vain kerran vuodessa. Ulkona oli kylmä, kun seisoimme kirkkopuistossa katselemassa uudenvuoden ilotulitusta. Onneksi alkoholi hieman lämmitti, mutta ei se kyllä juurikaan auttanyt kun yritin kirjoittaa tekstiviestiä muutamalle tärkeälle henkilölle, mutta uhrauduin ja kirjotin viestit loppuun, sillä en voinut jättää toivottamatta heille hyvää uutta vuotta.Myöhemmin ilotulitteiden jälkeen kävelimme takaisin Hennulle, jossa muut olivat jo valmiita käymään nukkumaa nirsoiltuaan kuinka käyneelle kuohari maistui. Itse olisin viellä halunnut juhlia uuttavuotta ja pelastukseni saapui juuri ajallaan kun Karo mussukka ilmoitti, että minun oli lähdettävä keskustaan takaisin. No hetken mietinnän ja tuskailun jälkeen, päätin lähteä. Tietysti, olihan uusivuosi. Keskustassa sitten odotin hetken Karo, joka tuli T.Millssin älkää kysyko...se on sen klooni kanssa ja soittivat taksin jotta päästäisiin johonki laajalammelle, mikkelin korpeen T.Millssin luo. Sielä sitten heitettiin jos johonki väliin harvinaisen paskaa läppää, kuunneltiin musiikkia, kirottiiin paskaa läppäriä ja käytiin aamulla nukkumaan.

Seuraavana päivänä me herättiin neljän aikoihin ja oli tarkotus, että mennään syömään Karon kanssa ja sit menen takasin Hennulle... No ei se nyt ihan niin menny. Olo oli mitä hirvein vähän kaikilla joten sitten päädyttiin ketjutyypin viinakaapille. Siinä me sitten jatkettiin uudenvuoden juhlimista ja naurettiin Karon kanssa, kun on ainaki jotain mistä vetää! Ja herra P innoitti meitä nakuilemalla vessassa. Illan kuunneltua Slipknottia ja katsottua live dvd:tä olisi hirttoköysi ollut kovasana, mutta me Karon kanssa tyydyttiin menemään parvekkeelle kuuntelemaan T.Millssiä ja jauhamaan turhanpäivästä paskaa, niinkuin aina. Ja mä rakastan sitä. Illan päätteeksi muut lähti kohti baaria ja minä lähdin takaisin Hennulle. Seuraavat pari päivää meni Hennun kanssa katsellessa Supernaturalin 3. kautta ja jutellessa niitä näitä. Maanantaina oli tarkoitus lähteä neljän aikaan, että kerkeisin puoli seitsämäksi kuoroharjoituksiin, mutta ajatukseksi jäi. Enhän mä siihen aikaan jaksanu herätä niin lähsin sitten illalla vasta takaisin kotiin. Olin kotona kymmenen aikaan ja äiti oli innoissaan uudesta hiusväristä... Ihme ja kumma! 

Sitten mua pyydettiin tekemään tällänen 21 faktaa itsestäni-juttu niin tässä sitten teille:
 • Nimi on Jenni
 • Olen syntynyt 18.07.1993
 • Pituutta kertynyt 169cm
 • Rakastan kissoja, enemmän kun miehiä tai naisia!
 • Harrastan tankotanssia, latinotanssia, kuoroa, soolo laulamista, valokuvaamista ja ratsastusta. Ja täs kuukauden sisällä aloitan kaiketi cheerleadingin.
 • Olen kiinnostunut hyvin paljon muodista kaikinpuolin ja rakastan hiusten laittoa, värjäämistä ja leikkelyä!
 • Olen semivege, eli en syö punaista lihaa. Enkä oikeastaan muutakaan eläinperäistä paitsi kalaa.
 • Olen tehnyt mallintöitä ja kesällä aloitan hommat uudelleen.
 • Rakastan Ruotsia ja lähes kaikkea siellä!
 • Olen erittäin mustasukkainen ja joskus erittäin huomion hakuinen.
 • Sinkku
 • Mulla on 13 lävistystä ja kaksi tatuointia.
 • Kesäisin lempijäätelöni kioskeilta on limupehmis, muumilimulla tai fantalla.
 • Rakastan ja ihannoin laihuutta ja minulla on jonkisortin solisluufetissi.
 • Pureminen ♥
 • Draamakuningatar
 • Jos tahdon jotain, varmistan, että myös saan sen!
 • Olen surkea kuski
 • Sisimmässäni olen haaveilija ja elän toista elämää jossai haavemaailmassani.
 • Ihailen mm. näitä henkilöitä: Kat von D, Paris Hilton, Amy Winehouse ja T. Mills
 • Suutun helposti ja tavarat lentää!
You can love me or you can hate me
You can fuck me or you can date me
Call me asshole or call me baby
I don't really care its all the same thing

 Mun tunneelämä ja rakkauselämä on ollut tässä jo jonkin aikaa aivan tavatoman vaikeaa. Kaikki asiat on solmussa. Uusia tuulia ja vanhat sotku tulee esille. Kaikki olisi helppoa kun sormia napsauttamalla tietäisi mitä tekisi, mutta niin se ei vaan mene. Harmi sisänsä. Oon huomannu, että jos yrittää liikaa, niin kaikki menee vaa enemmän mutkalle. Ja jos yrität pakottaa ittes uskomaa johonki tai jotaki mitä et oikeesti tunne, niin ei mistään tule mitään. On vaan tehtävä niinku sydän sanoo, vaikka se ei aina oliskaan se oikea tai järkevin ja helpoin ratkaisu. Oon joutunu miettimään lähi aikoina ihan liikaa asioita ja sen näkyy kun stressaan kaikesta ja olen lähes koko ajan sairaana. Sitten asiat taas jää miettimättä ja kasaantuu kaikki yhteen isoksi kasaksi. Ja se kaikki paska kun sitten päättää kaatua niskaan kerralla on sitten harvinaisen hankala saada pois päiväjärjestyksestä.


I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, Myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But Ive got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry
Ja hei te kaikki lukijat, kommentoikaa! Kertokaa mielipiteenne blogista, kirjoituksista, ulkoasusta ja etenkin siitä mitä halauatte blogistani löytää seuraavilla kerroilla kun tätä luette. Mistä juuri sinä haluat minun kertovat! Teen kaikista halutuista aieista listan ja kiroitan jokaisesta seuraavissa postauksissa. Joten kertokaa rohkeasti ja auttakaa minua parantamaan blogiani ja sen sisältöä! :)
Tää jätkä on jotai niin super kuumaa ettei voi mitää! ♥

6 kommenttia:

 1. musta ois kiva jos taustaväri ei ois musta ku jotenki tosi vaikee lukee mustalta pohjalta :p blogis on jees!

  VastaaPoista
 2. OIIIISdi joku joka rakastaa Ruotsia! Se on niin samanlainen kun Suomi mutta niin erillaine siel ollaa paljon sivistyneempiä ja Tukholma on kaunis kaupunki Helsinkiin verrattuna.

  VastaaPoista
 3. AAHHAHAHA XDDDDDDDD muru tää oli paras päivitys ikin!
  t.mills ja alaston pekka :DDDD
  meikä kuoleeee nyt :DD


  mut mussukkaiseni, otetaan uusiksi
  onhan meil kokonainen vuosi 2011 viel eessäpäi ;)<3

  VastaaPoista
 4. Jotenkin vaan eksyin sun blogiin ja vaikken sua tunne, mutta tietenkin olen ohimennen nähnyt pk seudulla tms, tän perusteella susta sai ihan inhimmillisen ja mukavan kuvan. Osaat ainakin kirjoittaa :---D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiva että edes jollakin tapaa positiivisen kuvan saanu must! =) saa muhu tutustuukki jos tahtoo :D:D

  Karo: meillä on vuos aikaa pistää koko suomi sekasin<33 :D:DD

  VastaaPoista