✰ I'm not strong enough

Ensinnäkin pahoitteluni tästä, kun en ole postaillut hetkeen. Johtuen helsingis reissustani, ilman konetta. Tuskaiset kuusi päivää olin ilman tietokonetta. Ajattelin kerranki lähteä reissuun ja jättää kaiken turhan pois, mukaanlukien tietokoneen, jotta keskittyisin muuhunkin kuin dataamiseen...
Noh kuten tavallista matkat Savonlinnan ja Helsingin välillä sujui nukkuessa tuttuun tapaan. Tosin meno matkalla menin normaalista poiketen bussilla, joka aiheutti suunnatonta vitutusta ja pahoinvointia vähän väliä. Torstaina olin joskus puolenpäivän aikaan stadissa, jossa sitten jonkin aikaa odottelin kunnes Jonttu saapuisi paikalle. Jontun saavuttua, pyörittiin... Lähinnä istuttiin ja juteltiin, josta sitten suuntasin Myllikkää moikkaamaan Ediä. Hetken olin Edin luona, kunnes suunnitelmiin tuli pieni muutos kun Teem soitti että oli tulossa ja mun piti lähteä sitä Shellille vastaa. Teemu ootti mua jonkin ainkaa autossa siel pihalla, kun mun paikalle saapuminen hieman kesti, koska korkkarit. Sit hyppäsin kyytiin ja mentiin teboilille ja voin sanoo, etten pidä pahemmin autoilla ajamisesta talvisin. Sitten sieltä kun lähdin niin suuntasin illemmalla stadin kautta Jontun luo. Loppu ilta meni lähinnä vaan istuskellessa, jutellessa ja tietysti sipsien ja skinsien parissa!

Perjantaina heräsin puolenpäivän aikaan, ku toine tuli koulusta. Pysyin jopa ehkä tunnin verran hereillä, kunne nukahdin uudelleen kesken skinsien ja nukuin liian pitkään. Oli tarkotus mennä neljäks stadiin, jotta kerkeisin nähdä Aleksia ennen kun se lähtis itikseen. Voitte arvata mitä kävi. Olin vaille kuus stadissa, josta sitten lähdin lopulta itsekkin itikseen ja siellä onneks näin ohimennen Aleksia ja kerettiin hetki jutella, ennen kun lähdin Myllikkään. Siellä sitten haahuiltiin ympäri Myllikkää, käytiin varmaan kaikki kaupat läpi vuorotelle ja sitten mentiin jonkun Miklun luo, jota en edes tuntenu. Itseasiassa en tuntenu niistä hekilöistä ketä siellä oli, muita kun Edin, mutta äkkiäkkös siinä tutustu! Ilta meni siinä sitten juodessa ja pelatessa Narutoa... Älkää kysykö. Päästiin nukkumaan jopa joskus aamulla kahdeksan aikaan. Seuraavana iltana kun herättiin, niin voin kertoa ettei sen hetkisessä olossa olut paljoa pahemmin kehumista. Ei olis huvitannu liikauttaakkaan itteää siitä mihinkään suuntaan. Etenki päähän särki suunnattomasti ja jaloissakin tuntui suunnaton kipu edellisen päivän korkkareilla kävelyn takia.
Lauantaina oli tarkotus lähteä stadiin takasin, mutta jäinkin Myllikkään ja olin siellä sitten sunnuntai iltaan saakka kunne lähdin junalla takaisin Savonlinnaan. Mutsi oli vallan innoissaan, kun soitin että olis ihan mukava jos se laittais 30e mun tilille, että pääsisin kotiin. No tottakai se laitto, mutta se valituksen määrä kotiin tullessa oli mitä epämukavin. Siitäkin silti selvittiin.

Kymmenen asiaa joita vihaat yli kaiken:
1. Piikit/neulat
2. Ötököitä
3. Lääkärit
4. Ahtaat paikat
5. Korkeat paikat
6. Mega pissikset
7. Paskanpuhujat/selkääpuukottajat
8. Teennäiset ihmiset
9. Kylmä
10. Talvi
Yhdeksän asiaa jotka ovat ominaisia sinulle/luonteellesi:
1. Iloisuus
2. Ujo uusien ihmisten seurassa
3. Nauraminen
4. Jätän asiat aika viime tippaan
5. Myöhästyn usein kaikkialta
6. Pitkään nukkuminen
7. Aloitettujen asioiden kesken jättämien
8. Pureminen
9. Laiskottelu
Kahdeksan tapaa valloittaa sinut ja sydämesi:
1. Rehellisyys
2. Ostamalla ruokaa
3. Asioiden suoraan sanominen
4. Hyvät käytöstavat
5. Olemalla tarpeeks spontaani
6. Olemalla aito
7. Hymyilemällä
8. Hellyydenosoitukset

Seitsemän asiaa joita toivot tällä hetkellä:
1. Oman asunnon saaminen
2. Kesä
3. Työpaikka/opiskelupaikka
4. Suhdeelämän kuntoon saaminen
5. Enemmän aikaa ystävien kanssa
6. Rahaasiat kuntoon
7.Paljon hauskanpitoa


Kuusi asiaa mitä teet ensimmäisenä kun heräät:  
1. Torkutan
2. Torkutan
3. Valitan herätyksen takia
4. Meikkaan
5. Laitan hiukset
6. Puen päälle

Viisi ihmistä ketkä tietävät eniten murheitasi:
1. Aleksi
2. Hennu
3. Sami
4. Jenna
5. Karo

Neljä asiaa joista olet riippuvainen:
1. Ystävät
2. Netti
3. Kännykkä
4. Ruoka

Kolme kauneinta asiaa mitä sinulle on sanottu:
1. Rakastan sua
2. Olet tärkeä
3. Olet kaunis
 
Kaksia asiaa mitä pelkäät eniten:
1. Läheisten menettämistä
2. Kuolemaa omalla tavalla

Yksi tunnustus:
-En uskalla kertoo tunteistani niille/sille, joille/kelle pitäis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti