✰ Snow, Wind and Moon

Tänä jouluna oli ihan mukavaa. Sain nukkua pitkään, olla sukulaisten kanssa, olla kotona kynttilän valossa ihan rauhassa.... Mut jotai siitä puuttuu, jotain mitä ei saa enää takasin. Se millanen joulu oli nuorempana ku joulua oikein odotti ja oli se tietty fiilis, kun sai laittaa joulukoristeita ja hakee kuusen ja ettiä lahjakätköjä. Sitä alkaaa huomaa että tulee vanhemmaks päivä päivältä kun ei asiat ole enää samalla tavalla tai tunnu enää samanaliselta kun ennen.
No tänään kun olin saanut itteni ylös sängystä kävelin varmaan keittiöön ja takas sänkyyn noin kymmenen kerta ilman minkäänlaista syytä. Sitten päätin käydä pikasuihkussa, jotta kerkeisin laittautua ennen kuin pitäisi mennä aamupalalle klo 13.oo mun aamupala kun äiti oli tehnyt riisipuuroa. Noh mun 'pikasuihku' tiedetään, menihän siinä se puolitoista tuntia, ennen ku äiti tuli hakkaamaan oveen, että lasku tulee mulle jos en ala tulla pois. Noh hermoiltuani sitten hiusten ja meikkien kanssa hetken pääsin lopulta syömään. Tämän jälkeen menimme viemään iskälle joululahjan ja käymään muutenkin hänen luona. Luojan kiitos iskä asuu tien toisella puolella ettei tuolla jäätävässä pakkasessa tarvinnut tarpoa menemään sen enempää. Sit sieltä lähettiin suoraan mummille Kerimäelle, jossa oli myön mun kummi, täti, kummipoika, serkku, äiti, pikkuveli, mummi ja sen mies. Siin sit muut söi ruokaa ja valitti kun on huono olo ja tuntuu et räjähtää ja närästää... Mulla ei sitä ongelmaa oo kun ei noi jouluruuat oo mun juttu niin tyydyin vaa palaan lohta ja piirakkaan. Päivän ruoka sit oliki siinä, paitsi illal pari mandariinii lisäks ja hyvin jaksaa! Noh joulupukkikin kävi... Ja olin ollu näköjään taas tosi kiltti! Vaikka ei ihan heti uskois. Mutta tässä nyt on ainaki suurinosa mitä sain lahjaks:
-Hello Kitty sukkia
-Hello Kitty salkun täynnä vaahtokarkkei
-Hello Kitty figuureit 2kpl
-Hello Kitty pehmon leopardi asulla
-Suklaata varmaa 4kiloo
-2 lahjakorttia H&M:lle
-Rajaa noin 100€
-Samsung S5230, pinkkinä tietysti
-Takin
-Alusvaatteita
+Myöhemmin viellä vanhemmilta rahaa lisää!

Tää joulu oli ihan mukava, mut haluisin et ois jo kesä. Tässä välissä nyt on viellä uusivuosi, jolloin haluisin juhlia kunnolla mutta saa nähdä mihin sitä menee ja kenenki kanssa! Mut se on varma että tänä uutenavuotena EN istu kotona tuijottelee ikkunast raketteja ja mieti ku muut on juhlimas! Ehdotuksia ja kutsuja UV meininkeihin otan vastaan!


Tässä nyt tält erää, teen nyt täs iha pian toisen postauksen muutamasta asiasta mitkä on nyt ollu nyt mieles jo jonkin aikaa ja toivon että sillon myös tietyt ihmiset näkee sen postauksen... Mut Hyvää Joulua viellä kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti