✰ Be like a moviestarTänään menin Hennua vastaan Ninjaan, ku se pääs töistä pois. Sit siin pähkäiltiin, että mitähän tänää tekis. Noh päätettii et mennää leffaan. Käytiin Finnkinosta varaa liput Harry Potter ja kuoleman varleukset osa ykköseen ja saatiin samalla hienot tarratatuoinnit! Meillä jäi viellä tunti aikaa ennen kun leffa alkais, joten käytiin mäkissä syömässä Happy mealit! ♥ Meille meinas tulla kiire ku syötiin ja juteltiin siin ja sit huomattii et kello on jo puol. Siin sit viel ostin Smarties McFlurryn ja poppareit. Sit siel oves luki "ethän vie saleihin jäätelöä... yms" niin laitoin jäätelön nätisti laukkuun odottamaa et valot sammuu ja pääsen syömää sitä. Se oli just hyvää vähän sulaneen! Sit syötiin nopee ne popparit ja jäätelö ja leffa kesti 2½tuntii. Tuntu kyl lyhyemmält. Mut leffa oli yllättävän hyvä, kylläkin jossai kohtaa hieman tylsä. Tylsempi ku aiemmat, mut surullisempi. Toivon et muut sai katottua leffaa silt mun kiljumiselt ja ikemiselt.... Hävettää hieman.

Sit tänää ei oikein oo ollu muuta ihmeellist. Oon vaan ollu tosi väsyny täs viimesen muutaman viikkon. Kaikki asiat asunnosta kaverisuhteisiin on niin sekasin, ettei voi kun vaan ihmetellä. Rahaaki tartteis vaikka mihin esim. uudet vaaleet pidennykset, hiusvärit, värinpoistoaineen, vaatteet, kengät, takki, ruoka, matkustelu ja opiskelutarvikkeisiin. Ja mihin mul noista on rahaa...? Just ja just ruokaan.


Huomenna olis tarkotus mennä puolen päivän aikaa Leoa vastaan steissille. Sitten hengailla ainaki Leon kanssa siihen asti kunnes Hennu, Linda, Jenni ja muut tulee. Sit illalla nään ehkä ihmistä ketä mulla on niin kova ikävä ettei mitään rajaa. Sen kun nään niin itken varmaa onnesta! Ja sit sen kanssa ehkä hengaan loppu illan ja meen sinne yöks... ehkä. Toivottavasti vaan nään sen! Huomenna myös käymään nosturilla, koska siellä on keikalle ihmiset jonottamassa niin pitää käydä moikkaamassa.Huomisest tuleee toivon mukaa hyvä ja kiva päivä!

Sit lauantaina hyväl tuuril lähen Toijalaan Jessen luona käymään ja tuun sit sunnuntaina pois. Ois niin jees nähdä Jesse vihdoin ja viimein. Ikävä! Sit lauantai aamuna vois nähä muita kavereita Helsingissä, ennen lähtöö jos oon lähdös. Raha asiat ratkasee. Tää viikonloppu vois nyt olla huippukiva ja onnistuu just niinku haluun, koska kaipaan piristystä mun elämään. Kaipaan täydellistä viikonloppua ja sen myös aion saada!Stay with me,
Or watch me bleed,
I need you just to breathe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti